Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Οι κοινωνικές αναταραχές αλλάζουν τα σχέδια του Valls - Ματαίωσε επίσημη επίσκεψη στον Καναδά

Γαλλία: Οι κοινωνικές αναταραχές αλλάζουν τα σχέδια του Valls - Ματαίωσε επίσημη επίσκεψη στον Καναδά
O Valls επρόκειτο να συναντηθεί στην Οτάβα με τον νέο πρωθυπουργό ενώ στη συνέχεια ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί το Μόντρεαλ και το Κεμπέκ
Οι κοινωνικές αναταραχές στη Γαλλία λόγω του εργασιακού νόμου που προωθεί η κυβέρνηση, άλλαξαν τα σχέδια του πρωθυπουργού της Γαλλίας, Manuel Valls.
Ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να ματαιώσει και να μεταθέσει για το φθινόπωρο τη συνάντησή με τον νέο πρωθυπουργό του Καναδά, Justin Trinto.
O Valls επρόκειτο να συναντηθεί στην Οτάβα με τον νέο πρωθυπουργό ενώ στη συνέχεια ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί το Μόντρεαλ και το Κεμπέκ.
Αυτό είναι το δεύτερο ταξίδι που ακυρώνει ο Γάλλος πρωθυπουργός με αφορμή τον νόμο για τη μεταρρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και τις αντιδράσεις των συνδικάτων.
Τον Μάρτιο επρόκειτο να επισκεφθεί τη Νέα Καληδονία και την Αυστραλία, ένα ταξίδι που πραγματοποιήθηκε τελικά στις αρχές Μαΐου.
Την περασμένη εβδομάδα ο πρωθυπουργός δέχτηκε σφοδρή κριτική από πολλούς πολιτικούς της χώρας του επειδή την ώρα που οι αντιδράσεις στη Γαλλία κορυφώνονταν ο ίδιος βρισκόταν στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης