Τελευταία Νέα
Διεθνή

Itar Tass: Ο Πούτιν θα συζητήσει με την EAEU την διαμόρφωση της κοινής αγοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου

tags :
Itar Tass: Ο Πούτιν θα συζητήσει με την EAEU την διαμόρφωση της κοινής αγοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου
Οι ηγέτες των κρατών-μελών της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης θα ανταλλάξουν απόψεις για την επέκταση του εμπορίου μεταξύ των κρατών-μελών και με χώρες εκτός αυτής.
Στην Αστάνα του Καζακστάν βρίσκεται ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin, ο οποίος θα συμμετάσχει στη σύνοδο της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, που αρχίζει σήμερα και στην οποία οι ηγέτες των κρατών-μελών θα συζητήσουν την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης της κοινής αγοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ItarTass.
Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου, οι ηγέτες των κρατών-μελών της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης θα ανταλλάξουν απόψεις για την επέκταση του εμπορίου τόσο μεταξύ των κρατών-μελών, όσο και με χώρες εκτός αυτής.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ρώσου Προέδρου Yuri Ushakov, ο Putinστην ομιλία του θα κάνει αποτίμηση του ενάμιση έτους της Ευρασιατικής Ένωσης και θα αναπτύξει το όραμά του για το μέλλον της.
Όπως σημειώνει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, με περισσότερους από 182 εκατομμύρια πελάτες, η Eυρασιατική Οικονομική Ένωση είναι μία από τις μεγαλύτερες ενώσεις και λειτουργεί αυστηρά στα παγκόσμια πρότυπα και τις αρχές του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης