Τελευταία Νέα
Διεθνή

Murdoch: "Θαυμάσιο" το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος - Η έξοδος από την ΕΕ είναι σαν… "prison break"

Murdoch:
Ο Murdoch είπε σε στενό κύκλο επιχειρηματιών, ότι το Brexit είναι μια "ιστορική απόφαση" και πρόσθεσε ότι "ήταν λίγο σαν prison brake... Είμαστε έξω".
Ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Rupert Murdoch που υπερασπίστηκε με πάθος την εκστρατεία υπέρ της εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από την ΕΕ, έσπασε τη σιωπή του αρκετές ημέρες μετά το δημοψήφισμα και χαρακτήρισε το αποτέλεσμα "θαυμάσιο", σύμφωνα με την εφημερίδα Independent.
Ο 85χρονος ευρωσκεπτικιστής δισεκατομμυριούχος που έχει δημοσιοποιήσει τις απόψεις του μέσω Twitter, κράτησε μια περίεργη για τον χαρακτήρα του σιγή πριν το δημοψήφισμα, επισημαίνει το δημοσίευμα.
Πάντως η εφημερίδα του The Sun η οποία είναι πρώτη σε κυκλοφορία στη Βρετανία, κάλεσε τους αναγνώστες της να ψηφίσουν υπέρ του Brexit με πρωτοσέλιδο της δημοσίευμα τουλάχιστον 10 ημέρες πριν το δημοψήφισμα της ΕΕ, ενώ η άλλη εφημερίδα συμφερόντων του, The Times, κράτησε αντίθετη στάση υπέρ της ΕΕ.
Όπως αναφέρει η Independent, ο Murdoch έσπασε την σιωπή του σχετικά με το Brexit το βράδυ της Τρίτης στη σύνοδο επιχειρηματιών που διοργάνωσε η εφημερίδα The Times.
Σύμφωνα με σχόλιο της εφημερίδας The Times, ο Murdoch είπε σε στενό κύκλο επιχειρηματιών, ότι το Brexit είναι μια "ιστορική απόφαση" και πρόσθεσε ότι "ήταν λίγο σαν prison brake... Είμαστε έξω".
Ο 85χρονος μεγιστάνας προειδοποίησε επίσης τον υποψήφιο διάδοχο του Cameron στην πρωθυπουργία Boris Johnson, οργισμένος από την "κωλοτούμπα" του Nigel Farage σχετικά με την υπόσχεση να διατεθούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας τα 350 εκατομμύρια λίρες που θα πήγαιναν στην ΕΕ, λέγοντας ότι "αν οπισθοχωρήσει σε σοβαρά θέματα, θα μπορούσε να ξεσπάσει μία αιματηρή εξέγερση".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης