Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καταδικάζει την επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης η Κίνα

Καταδικάζει την επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης η Κίνα
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να ενισχύσει τη συνεργασία της σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας
Την πλήρη καταδίκη της, αναφορικά με την τρομοκρατική επίθεση που έπληξε χθες (28/6) το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, εξέφρασε η Κίνα, μέσω δηλώσεων που πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα o εκπρόσωπος τους υπουργείου Εξωτερικών της χώρας, Hong Lei, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενίσχυσης της διεθνούς κοινότητας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η τρομοκρατία.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Lei, «η Κίνα καταδικάζει σθεναρά αυτή την τρομοκρατική επίθεση, που είχε ως στόχο πολίτες», ενώ πρόσθεσε ότι το Πεκίνο αντιτίθεται σε όλες τις μορφές τρομοκρατίας.
Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να ενισχύσει τη συνεργασία της σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας προκειμένου να διασφαλίσει την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή.
Υπενθυμίζουμε ότι η χθεσινοβραδινή επίθεση που έπληξε το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, στοίχισε τη ζωή 36 ανθρώπων, ενώ μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης