Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τεράστιες φωτιές κατακαίουν την Καλιφόρνια - Στάχτη πάνω από 44 χιλιάδες στρέμματα - Εκκενώνονται περιοχές

Τεράστιες φωτιές κατακαίουν την Καλιφόρνια - Στάχτη πάνω από 44 χιλιάδες στρέμματα - Εκκενώνονται περιοχές
Στην περιοχή Little Tujunga Canyon, περίπου 300 κατοικίες έχουν εγκαταλειφθεί, καθώς οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες
Περισσότερα από 44 χιλιάδες στρέμματα έχουν αποτεφρωθεί στην Καλιφόρνια, από τος τεράστιες πυρκαγιές που κατά καίουν την περιοχή με τις αρχές να έχουν ήδη ζητήσει την εκκένωση οικισμών, ενώ στην ευρύτερη περιοχή ο καπνός καθιστά σχεδόν επιβεβλημένη την εθελούσια απομάκρυνση χιλιάδων κατοίκων.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα Ενημέρωσης, στην περιοχή Little Tujunga Canyon, περίπου 300 κατοικίες έχουν εγκαταλειφθεί, καθώς οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες.
Περισσότεροι από 300 πυροσβέστες προσπαθούν να περιορίσουν τις εστίες, ενώ οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν σε καμία περίπτωση τους άνδρες και τις γυναίκες της πυροσβεστικής.
Οι μετεωρολόγοι υποστηρίζουν πως η ξηρασία, οι υψηλές θερμοκρασίες αλλά και οι άνεμοι θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, καθιστώντας ακόμα δυσκολότερο το έργο των πυροσβεστών.
Οι τοπικές αρχές έχουν κατασκευάσει κέντρα φιλοξενίας όχι μόνο για τους πολίτες της περιοχής που κινδυνεύουν από την πυρκαγιά, αλλά ακόμα και για τα άλογα και τα ζώα των πολιτών που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις εστίες και τις φάρμες τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης