Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση σε εκκλησία της Νορμανδίας - Αναγνωρίστηκε ο ένας από τους δύο δράστες

tags :
Επίθεση σε εκκλησία της Νορμανδίας - Αναγνωρίστηκε ο ένας από τους δύο δράστες
O δράστης είχε προφυλακιστεί με κατηγορίες για σχέσεις με τρομοκρατική οργάνωση
Ο ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης στην εκκλησία Σεντ-Ετιέν-ντι-Ρουβρέ, κατά τη διάρκεια της οποίας σφαγιάστηκε ένας ηλικιωμένος ιερέας, αναγνωρίστηκε ως ο 19χρονος Adel Kermiche, γεννηθείς στην Γαλλία, δήλωσε ο εισαγγελέας Francois Molins.
Όπως τόνισε ο Molins σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Kermiche βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση από τις αρχές έπειτα από δύο αποτυχημένες του απόπειρες να φτάσει στη Συρία πέρυσι.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο εισαγγελέας επιβεβαίωσε ότι τον Μάρτιο του 2015 ο Kermiche, με καταγωγή από την πόλη της Νορμανδίας όπου συνέβη η επίθεση, είχε προφυλακιστεί με κατηγορίες για σχέσεις με μια τρομοκρατική οργάνωση, πριν απελευθερωθεί υπό όρους να φεύγει από το σπίτι του για λίγες μόνο ώρες την ημέρα και είχε υποχρεωθεί να φοράει ηλεκτρονικό βραχιολάκι.
Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί να ταυτοποιήσει τον δεύτερο δράστη της επίθεσης και έφοδοι της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη δήλωσε ο Molins.

O Adel Kermiche
Adel Kermiche (pictured in 2011), 19, has been named as one of the two ISIS knifemen who stormed into a church in Normandy and cut the throat of an 84-year-old Catholic priest before being shot dead by police

Adel Kermiche, 19, has been named as one of the two ISIS knifemen who stormed into a church in Normandy and cut the throat of an 84-year-old Catholic priest before being shot dead by police

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης