Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Τουλάχιστον ένας νεκρός αστυνομικός μετά από πυρά αγνώστων

tags :
ΗΠΑ: Τουλάχιστον ένας νεκρός αστυνομικός μετά από πυρά αγνώστων
Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ένας ακόμη αστυνομικός, ο οποίος υποβάλλεται ήδη σε χειρουργική επέμβαση
Ένας νεκρός αστυνομικός, καθώς και ένας τραυματίας, είναι ο απολογισμός της νέας ένοπλης επίθεσης αγνώστων κατά των αμερικανικών αρχών που έλαβε χώρα χθες (28/7) το βράδυ, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, με τις αρχές να αναφέρουν ότι ήδη ένας ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση.
Τα αίτια και οι συνθήκες της νέας αυτής επίθεσης παραμένουν ακόμα άγνωστα, με την αστυνομία να διεξάγει ήδη εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό πιθανών υπόπτων, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής έχουν λάβει εντολή να παραμείνουν στα σπίτια τους.
Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν άμεσα στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου και ο ένας έχασε τη ζωή του, ενώ ακόμα οι αρχές ανέφεραν ότι ο δεύτερος αστυνομικός είναι τραυματισμένος σοβαρά και υποβάλλεται ήδη σε χειρουργική επέμβαση.
Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω περιστατικό έρχεται μόλις μερικές εβδομάδες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία πέντε αστυνομικών στο Ντάλας από έναν 25χρονο σκοπευτή, πυροδοτώντας τον κίνδυνο ξεσπάσματος ενός «εμφυλίου» απέναντι στις αρχές της χώρας και στις φυλετικά και κοινωνικά περιθωριοποιημένες ομάδες.







www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης