Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φωτιά σε αεροσκάφος της Emirates στο Ντουμπάι - Ασφαλείς οι επιβάτες

Φωτιά σε αεροσκάφος της Emirates στο Ντουμπάι - Ασφαλείς οι επιβάτες
Ο πιλότος του αεροσκάφους είχε ενημερώσει τους υπεύθυνους του αεροδρομίου ότι αντιμετώπιζε κάποια βλάβη
(upd)Φωτιά ξέσπασε σήμερα (3/8) το μεσημέρι σε σκάφος των αερογραμμών της Emirates στο Διεθνές Αεροδρόμιο στο Ντουμπάι, μετά από αναγκαστική προσγείωση στην οποία υποχρεώθηκε να προβεί, ενώ πραγματοποιούσε πτήση από την Ινδία.
Όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας, το περιστατικό έλαβε χώρα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι περί τις 12:45 μ.μ. τοπική ώρα (11:45 μ.μ. ώρα Ελλάδος), σημειώνοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν καταγραφεί θύματα και ότι οι επιβάτες είναι ασφαλείς.
«Βασικής μας προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί η ασφάλεια και η ευημερία όλων των εμπλεκόμενων στο ατύχημα, καθώς και η πλήρης συνεργασία με τις αρχές και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση της κατάστασης», πρόσθεσε η ανακοίνωση.
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ο πιλότος του αεροσκάφους είχε ενημερώσει τους υπεύθυνους του αεροδρομίου ότι αντιμετώπιζε κάποια βλάβη, ενώ σύμφωνα με αναφορές επιβατών, υπήρχε καπνός στο εσωτερικό του αεροπλάνου
Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε πτήση από τον Ινδία, όταν λόγω της βλάβης αναγκάστηκε να προβεί στην έκτατη προσγείωση, και εν συνεχεία τυλίχθηκε στις φλόγες.
Να σημειώσουμε ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν συνολικά 275 επιβάτες και μέλη του πληρώματος, οι οποίοι έχουν απεγκλωβιστεί και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.



Το tweet της Emirates Αirline για τη φωτιά στο αεροσκάφος – ΦΩΤΟ





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης