Τελευταία Νέα
Διεθνή

Deutsche Boerse: Κατατέθηκε το 75% των μετοχών για την συγχώνευση με το βρετανικό χρηματιστήριο

Deutsche Boerse: Κατατέθηκε το 75% των μετοχών για την συγχώνευση με το βρετανικό χρηματιστήριο
Το Deutsche Boerse και το London Stock Exchange αναμένεται να καταθέσουν επισήμως προς έγκριση στην Κομισιόν τη συμφωνία συγχώνευσής τους προς το τέλος Αυγούστου του 2016
Περισσότερες από το 75% των μετοχών του γερμανικού χρηματιστηρίου, Deutsche Boerse, έχουν κατατεθεί από μετόχους που επιθυμούν τη συγχώνευσή του με το βρετανικό χρηματιστήριο, London Stock Exchange Group.
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 το Deutsche Boerse, το οποίο τώρα προσφέρει επιπλέον χρόνο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 12/8 για την αποδοχή της προσφοράς και από τους εναπομείναντες μετόχους του, ιδίως τα επενδυτικά κεφάλαια.
Το σύνολο των μετοχών που θα κατατεθούν στο πλαίσιο της συγχώνευσης 26 δισ. ευρώ των δύο μεγάλων ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων προκειται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Τετάρτη 17/8, αν και η συμφωνία συγχώνευσης έχει ήδη λάβει την έγκριση των μετόχων και των δύο κεφαλαιαγορών.
Το Deutsche Boerse και το London Stock Exchange αναμένεται να καταθέσουν επισήμως προς έγκριση στην Κομισιόν τη συμφωνία συγχώνευσής τους προς το τέλος του τρέχοντος μηνός.
Η συμφωνία πρέπει να εγκριθεί από μεγάλο αριθμό εποπτικών αρχών στον κόσμο, με τη συγχώνευση να αναμένεται να ολοκληρωθεί στο πρώτο εξάμηνο του 2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης