Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συρρικνώνεται το προβάδισμα της Clinton έναντι Trump - Στο 7% η διαφορά σε νέα δημοσκόπηση

Συρρικνώνεται το προβάδισμα της Clinton έναντι Trump - Στο 7% η διαφορά σε νέα δημοσκόπηση
Οι συμμετέχοντες στην έρευνα σε ποσοστό 54% θεωρούν, ότι η Clinton επεφύλαξε ιδιαίτερη μεταχείριση στους μεγάλους χορηγούς του κοινοφελούς της ιδρύματος ενώ ήταν ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
Σε επτά - από 13 - εκατοστιαίες μονάδες περιορίστηκε μέσα σε ένα μήνα το προβάδισμα της προεδρικής υποψήφιας των Δημοκρατικών, Hillary Clinton, έναντι του αντιπάλου της των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump, σύμφωνα με την τελευταία εθνική δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το πανεπιστήμιο Monmouth στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, μεταξύ αυτών που πρόκειται να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2016 στις ΗΠΑ, η Clinton συγκέντρωσε τη δημοσκοπική προτίμηση του 46% των συμμετεχόντων στην έρευνα, έναντι 39% που συγκέντρωσε ο Trump, 7% ο Gary Johnson των Φιλελευθέρων και 2% η Jill Stein των Πρασίνων.
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, το 34% αυτών που σχεδιάζουν να ψηφίσουν στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές έχουν θετική άποψη για την Clinton, ενώ το 51% αυτών διατηρούν αρνητική άποψη για εκείνη, με τα αντίστοιχα ποσοστά για τον Trump να διαμορφώνονται σε 26% και 57%.
Το 35% των συμμετεχόντων στην έρευνα δεν έχει θετική άποψη για κανέναν από τους Clinton και Trump, ποσοστό περισσότερο από τριπλάσιο σε σύγκριση με τις προεδρικές εκλογικές αναμετρήσεις από το 1984 μέχρι σήμερα.
Οι συμμετέχοντες στην έρευνα σε ποσοστό 54% θεωρούν, ότι η Clinton επεφύλαξε ιδιαίτερη μεταχείριση στους μεγάλους χορηγούς του κοινοφελούς της ιδρύματος, κατά τη διάρκεια της θητείας της ως υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης