Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στα 3,7 δισ. δολ. η περιουσία του Trump – Μειωμένη κατά 800 εκατ. σε σχέση με το 2015

Στα 3,7 δισ. δολ. η περιουσία του Trump – Μειωμένη κατά 800 εκατ. σε σχέση με το 2015
Από το δημοσίευμα του περιοδικού προκύπτει πως ο Ρεπουμπλικάνος ψευδόταν στο debate της Δευτέρας
Στα 3,7 εκατ. δολ. υπολογίζεται η καθαρή περιουσία του μεγιστάνα υποψήφιου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, για το 2016, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Forbes.
Ωστόσο, σε σχέση με το 2015 διαπιστώνεται μία μείωση της τάξης των 800 εκατ. δολ., λόγω της συνεχόμενης πτώσης των τιμών στην αγορά κατοικιών της Νέας Υόρκης.
Το Forbes διερεύνησε 28 περιουσιακά στοιχεία ή κατηγορίες στοιχείων ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο επιχειρηματίας και βρήκε ότι η αξία 18 εξ αυτών κατέγραψε πτώση, περιλαμβανομένων του ουρανοξύστη Trump στο Μανχάταν και του νυχτερινού κέντρου ιδιοκτησίας του στο Palm Beach, στην Φλόριντα.
Επίσης, ένα ακίνητο παρέμεινε στα ίδια επίπεδα ενώ η αξία άλλων επτά – ανάμεσά τους του δεύτερου υψηλότερου κτιρίου στο Σαν Φρανσίσκο – αυξήθηκε.
Από το δημοσίευμα του περιοδικού προκύπτει πως ο Ρεπουμπλικάνος ψευδόταν στο debate της Δευτέρας, όταν ανέφερε πως είχε δηλώσει εισοδήματα συνολικού ύψους 694 εκατ. δολαρίων για το 2015 στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή.
Μάλιστα, το Forbes επισημαίνει πως ο μεγιστάνας ανέμιξε τα εισοδήματα και τα κέρδη στο έγγραφο.
Υπενθυμίζεται πως υπάρχει πίεση προς τον Trump να ελευθερώσει δημόσια τα στοιχεία για την περιουσία του, ωστόσο αυτός απαντά πως «αυτό θα γίνει όταν δημοσιοποιηθούν και τα 33.000 e-mail της Hillary Clinton»…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης