Τελευταία Νέα
Διεθνή

USA Today: Ακατάλληλος για την Προεδρία των ΗΠΑ o Trump – Είναι ψεύτης κατ’εξακολούθηση

tags :
USA Today: Ακατάλληλος για την Προεδρία των ΗΠΑ o Trump – Είναι ψεύτης κατ’εξακολούθηση
Η ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα πάντως ξεκαθαρίζει ότι δεν στηρίζει ούτε την Hillary Clinton
Την θέση με κατηγορηματικό και ρητό τρόπο ότι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ, Donald Trump είναι ακατάλληλος για την προεδρία των ΗΠΑ διότι μεταξύ άλλων είναι «ψεύτης κατ’εξακολούθηση» διατυπώνει η ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα USA Today.
Περιγράφοντας τον Trump ως έναν επικίνδυνο δημαγωγό, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ποτέ στην 34χρονη ιστορία της δεν είχε λάβει θέση σε προεδρικές εκλογές.
Ωστόσο, υποστηρίζει ότι εγκαταλείπει αυτήν την πολιτική της αναφέροντας πως ο Trump είναι ακατάλληλος για την προεδρία, αν και καθιστά σαφές ότι δεν στηρίζει ούτε την υποψήφια των Δημοκρατικών Hillary Clinton.
Η USA Today στην επιχειρηματολογία της γιατί οι Αμερικάνοι πρέπει να ψηφίσουν αλλά όχι τον Trump γράφει ότι αυτός δεν είναι σε θέση να γίνει ηγέτης, εμπορεύεται την προκατάληψη και είναι ψεύτης κατ’εξακολούθηση.
«Οι διακηρύξεις του Trump για την εξωτερική πολιτική καλύπτουν συνήθως ένα ευρύ φάσμα, από ανίδεες έως ασυνάρτητες» επισημαίνει η USA Today.
Παροτρύνοντας τους ψηφοφόρους να μείνουν πιστοί στις πεποιθήσεις τους, η USA Today υπογραμμίζει: «Οτιδήποτε και αν κάνετε, ωστόσο, αντισταθείτε στις σειρήνες ενός επικίνδυνου δημαγωγού.
Ασφαλώς ψηφίστε, απλώς όχι για τον Donald Trump».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης