Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τραπεζίτες νεαρής ηλικίας ψάχνει μέσω διαφημίσεων στη μουσική υπηρεσία Spotify η Goldman Sachs

Τραπεζίτες νεαρής ηλικίας ψάχνει μέσω διαφημίσεων στη μουσική υπηρεσία Spotify η Goldman Sachs
Πρόσφατα, η τράπεζα είχε χρησιμοποιήσει και τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Snapchat για να διαφημιστεί ως υποψήφιος εργοδότης στο κοινό νεαρής ηλικίας που συγκεντρώνει η υπηρεσία
Υποψήφιους τραπεζίτες νεαρής ηλικίας αναζητεί με διαφημίσεις της στη γνωστή ηλεκτρονική υπηρεσία μουσικής ψυχαγωγίας Spotify - στην οποία συμμετέχει επενδυτικά - η μεγάλη αμερικανική τράπεζα Goldman Sachs.
Η τράπεζα προβάλλει διαφημίσεις με ήχο και κείμενο στην εφαρμογή Spotify στο μουσικό κοινό των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίες παραπέμπουν διαδικτυακά τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους σε διαφορετικά τμήματά της και τους καλούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να εργαστούν στην Goldman Sachs με δέλεαρ την ευκαιρία να έχουν «θετική επίδραση στην κοινωνία».
Πρόσφατα, η τράπεζα είχε χρησιμοποιήσει και τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Snapchat για να διαφημιστεί ως υποψήφιος εργοδότης στο κοινό νεαρής ηλικίας που συγκεντρώνει η υπηρεσία.
Εκτός από επενδυτής του Spotify, η Goldman Sachs ήταν σύμβουλός της στη συγκέντρωση επενδυτικών κεφαλαίων 1 δισ. δολαρίων τον Μάρτιο του 2016.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης