Τελευταία Νέα
Διεθνή

Skynews: Ανενεργό ήταν τελικά το ύποπτο αντικείμενο που βρέθηκε στον υπόγειο του Λονδίνου

Skynews: Ανενεργό ήταν τελικά το ύποπτο αντικείμενο που βρέθηκε στον υπόγειο του Λονδίνου
Επιτράπηκε στους κατοίκους να γυρίσουν στα σπίτια τους, αλλά οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται
(upd) Η ύποπτη συσκευή που είχε βρεθεί νωρίτερα στον υπόγειο του Λονδίνου ήταν τελικά ανενεργή, όπως επισημαίνει σε νεότερη ανάρτησή του το Skynews.
Η περιοχή είχε εκκενωθεί νωρίτερα σε μία ακτίνα 200 μέτρων, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις επιτράπηκε στους κατοίκους να γυρίσουν στα σπίτια τους.
Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Ντέβον και της Κορνουάλης υποστήριξε ότι η έρευνα θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκειά της θα υπάρχουν αστυνομικοί στην επίμαχη περιοχή.
Ο Phil Smith ένας 62χρονος διαιτητής ποδοσφαίρου είπε ότι διηύθυνε ένα παιχνίδι 400 μέτρα από την οδό Tudor, όταν η αστυνομία τους ζήτησε να αποχωρήσουν, προκειμένου να προσγειωθούν ελικόπτερα στο γήπεδο.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τους είπαν για ένα έκτακτο περιστατικό χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και ότι όταν βγήκαν από το γήπεδο δεν μπορούσαν να πάνε προς το κεντρικό Newton Abbot, κι έτσι έφυγαν προς τα δεξιά.
Μία ποδοσφαιρική ομάδα έγραψε στο Twitter ότι είχε σταματήσει η κυκλοφορία σε αρκετά οικοδομικά τετράγωνα του Newton Abbot.
H άλλη ύποπτη συσκευή που είχε βρεθεί στον σταθμό του North Greenwich το πρωί της Πέμπτης 20/10 είχε καταστραφεί με ελεγχόμενη έκρηξη.
Ένας 19χρονος ακινητοποιήθηκε με taser και αργότερα του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τρομοκρατική δράση.
Η ευρύτερη περιοχή στο συγκρότημα Ο2 εκκενώθηκε και παρέμεινε κλειστή για αρκετές ώρες.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Η αστυνομία ερευνά μία ύποπτη συσκευή που βρέθηκε στον υπόγειο του Λονδίνου, αποκαλύπτει το Skynews.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εκκένωσαν την περιοχή στην οδό Tudor, στο Newton Abbot, μετά την ανακάλυψη του εν λόγω αντικειμένου που θεωρήθηκε ύποπτο.
Η συγκεκριμένη περιοχή έχει αποκλειστεί σε μία ακτίνα 200 μέτρων.
Η ανακάλυψη συνδέεται με μία συσκευή που είχε βρεθεί στον σταθμό North Greenwich του μετρό.
Σε μία δήλωση η αστυνομία ανέφερε ότι "για προληπτικούς λόγους οι ιδιοκτησίες στην οδό Tudor θα εκκενωθούν για όσο η έρευνα είναι σε εξέλιξη.
Αυτοί που επηρεάζονται από την εκκένωση θα ενημερώνονται από τους αξιωματικούς της αστυνομίας στο τοπικό κέντρο υποδοχής που θα υπάρχει στην περιοχή.

(Πρώτη ενημέρωση 19:40, Σαββάτο 22 Οκτωβρίου 2016)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης