Τελευταία Νέα
Διεθνή

CEO της RyanAir: Η νίκη Trump θα δημιουργήσει χάος, αλλά… θα έχει πλάκα

CEO της RyanAir: Η νίκη Trump θα δημιουργήσει χάος, αλλά… θα έχει πλάκα
Ο O'Leary υποβάθμισε τη σημαντικότητα των αμερικανικών εκλογών για την Ευρώπη
Ως «χαοτική» αλλά ταυτόχρονα «διασκεδαστική» χαρακτήρισε μία ενδεχόμενη νίκη του Donald Trump στις αυριανές (8/11) προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών ο Διευθύνων Σύμβουλος της RyanAir, Michael O'Leary.
Ο κ.O'Leary, ο οποίος δεν άλλαξε την πρόβλεψη του για νίκη της Hillary Clinton, εναπόθεσε τις ελπίδες του στο Κογκρέσο αν τελικά επικρατήσει ο Ρεπουμπλικάνος, καθώς «θα περιορίζει την εξουσία του».
Ο CEO υποβάθμισε τη σημαντικότητα των αμερικανικών εκλογών για την Ευρώπη, σχολιάζοντας πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά ζητήματα που η Γηραιά Ήπειρος πρέπει να αντιμετωπίσει, όπως το Brexit.
Σημειώνεται πως η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ανακοίνωσε σήμερα αύξηση της τάξεως του +8% στα καθαρά της κέρδη το τρίτο τρίμηνο του 2016.
Συγκεκριμένα, η κερδοφορία της ιρλανδικής εταιρίας διαμορφώθηκε στα 912 εκατ. ευρώ, έναντι 843,1 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, ενώ παράλληλα τα έσοδα σημείωσαν άνοδο της τάξεως του +2%, στα 2,4 δισ. ευρώ.
Παράλληλα, αναθεώρησε επί τα χείρω τις προβλέψεις της για τα καθαρά κέρδη, μεταξύ των 1,3 δισ. με 1,5 δισ. ευρώ, έναντι των αρχικών εκτιμήσεων για 1,375 με 1,425 δισ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης