Τελευταία Νέα
Διεθνή

Steinmeier (ΥΠΕΞ Γερμανίας): Είναι αδιαμφισβήτητη η ισχύς της Συνθήκης της Λωζάνης

Steinmeier (ΥΠΕΞ Γερμανίας): Είναι αδιαμφισβήτητη η ισχύς της Συνθήκης της Λωζάνης
Ο ΥΠΕΞ της Γερμανίας, Frank Walter Steinmeier, διασκεδάζει τις ανησυχίες για ενδεχόμενη κατάρρευση της συμφωνίας Ε.Ε. - Τουρκίας
Είναι αδιαμφισβήτητη η συνθήκη της Λωζάνης, ξεκαθαρίζει ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Frank Walter Steinmeier, σε αποκλειστική συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής".
Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Frank Walter Steinmeier, που θα είναι και υποψήφιος πρόεδρος της Γερμανίας σε αποκλειστική συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής", σύμφωνα με το skai.gr, διασκεδάζει τις ανησυχίες για ενδεχόμενη κατάρρευση της συμφωνίας Ε.Ε. - Τουρκίας για το προσφυγικό και τονίζοντας πως «επανειλημμένως έχουμε αποδείξει ότι δεν εγκαταλείπουμε την Ελλάδα στην τύχη της».
Ακόμη, ο κ. Steinmeier, που έρχεται στην Αθήνα αύριο, καλεί όσους τους εμπλεκόμενους στο Κυπριακό να επιδείξουν εποικοδομητική στάση.
Εκφράζει την αισιοδοξία του ότι το αδιέξοδο με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα ξεπεραστεί, ενώ τονίζει ότι βάση των συζητήσεων με το Ταμείο είναι η εφαρμογή των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων.
Αναφερόμενος στην εκλογή Trumpστην προεδρία των ΗΠΑ , σύμφωνα με το skai.gr , χαρακτήρισε τις διατλαντικές σχέσεις ως "θεμέλιο της Δύσης" και εξέφρασε την ελπίδα ότι την αρχή αυτή θα την ενστερνιστεί ο νέος πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης