Τελευταία Νέα
Διεθνή

Renzi: Υπέφερα όταν έκλεισα τα κουτιά χθες τη νύχτα - Ξαναρχίζω απ’ την αρχή

Renzi: Υπέφερα όταν έκλεισα τα κουτιά χθες τη νύχτα - Ξαναρχίζω απ’ την αρχή
Τι έγραψε ο Ιταλός απερχόμενος πρωθυπουργός, Μ. Renzi, στο Facebook
«Υπέφερα όταν έκλεισα τα κουτιά χθες τη νύχτα, δεν ντρέπομαι, διότι δεν είμαι ρομπότ», έγραψε ο Ιταλός απερχόμενος πρωθυπουργός,  Μ. Renzi, στο Facebook.
Ο ίδιος σημείωσε «επιστρέφω απλός πολίτης, δεν έχω αλεξίπτωτα, δεν διαθέτω έδρα στο κοινοβούλιο, δεν έχω μισθό και ούτε ασυλία», αλλά και πως «ξαναρχίζει και πάλι από την αρχή, όπως είναι και σωστό», καθώς «θεωρεί πως η πολιτική δράση σημαίνει να υπηρετεί, κανείς, τη χώρα».
Ακόμη, εύχεται σε όποιον τον διαδέχεται «ειλικρινά καλή δουλειά και προσφέρει τη στήριξή του», αφού «όλοι στηρίζουμε την Ιταλία, δεν είμαστε εναντίον κάποιου άλλου».
Τονίζει δε, πως τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να κερδίσει την αναμέτρηση με τα παιδιά του «για το δικαίωμα παράλληλης χρήσης του υπόγειου του σπιτιού», αν και «είναι ακόμη πιο δύσκολο από τη διαχείριση της κυβερνητικής πλειοψηφίας».
Και καταλήγει τονίζοντας ότι «είμαστε εκείνοι που καταβάλλουν σοβαρές προσπάθειες.
Που όταν χάνουν δεν ρίχνουν το φταίξιμο στους άλλους.
Οι οποίοι πιστεύουν ότι το να μισείς είναι λιγότερο χρήσιμο από το να οικοδομείς. Και που όταν, το βράδυ, φτιάχνουν την κουβέρτα στα παιδιά τους, σκέφτονται ότι, ναι, άξιζε τον κόπο.
Θα αξίζει και πάλι τον κόπο, μαζί.
Θα τα πούμε γρήγορα, φίλοι μου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης