Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Ψευδές και κατασκευασμένο ότι έχουμε επιβαρυντικά στοιχεία για τον Trump

tags :
Κρεμλίνο: Ψευδές και κατασκευασμένο ότι έχουμε επιβαρυντικά στοιχεία για τον Trump
Στόχος να πληγούν οι σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας υποστηρίζει το Κρεμλίνο
Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει το Κρεμλίνο τις πληροφορίες που μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ πως οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες διαθέτουν επιβαρυντικά στοιχεία κατά του Donald Trump αναφορικά με τις οικονομικές του δραστηριότητες και την προσωπική του ζωή.
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov υποστήριξε πως πρόκειται για απόλυτα ψευδείς και κατασκευασμένες ειδήσεις που μόνο στόχο έχουν να πλήξουν τις σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσία.
"Το Κρεμλίνο δεν διαθέτει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο για τον Trump.
Οι αναφορές αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν είναι τίποτα άλλο παρά μυθοπλασία.
Είναι το απόλυτο κατασκεύασμα, μια ανοησία" είπε ο Peskov, υποστηρίζοντας πως η Ρωσία δεν έχει στοιχεία ούτε για τον Trump ούτε για την Hillary Clinton.
"Το Κρεμλίνο και ο πρόεδρος Putin ασχολούνται για την οικοδόμηση σχέσεων με τους ξένους εταίρους μας, πρωταρχικά για τα συμφέροντα της Ρωσίας και του λαού μας και δευτερευόντας για το συμφέρον της παγκόσμιας ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας" είπε ο Peskov.
Σημειώνεται πως το CNN μετέδωσε νωρίτερα πως οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ ενημέρωσαν την περασμένη εβδομάδα τον απερχόμενο πρόεδρο Obama και τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Trump τόσο για τη ρωσική παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ όσο και για το ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν «επιβαρυντικά στοιχεία» για τον Trump, τα οποία αφορούν τις οικονομικές του δραστηριότητες και την προσωπική του ζωή.
Στην αποκάλυψη αυτών των στοιχείων, ο Trump με ανάρτηση του στο twitter υποστήριξε ότι πρόκειται για ψευδείς ειδήσεις κάνοντας λόγο για κυνήγι μαγισσών.
Σήμερα ο Trump θα δώσει - προγραμματισμένη - συνέντευξη τύπου, στην οποία προφανώς και θα αναφερθεί στα στοιχεία αυτά που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης