Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bloomberg: Ο Trump δεν στέλνει εκπροσώπους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός

Bloomberg: Ο Trump δεν στέλνει εκπροσώπους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός
O Trump απέφυγε οποιαδήποτε επαφή με την παγκόσμια οικονομική ελίτ για να μην κατηγορηθεί για λαϊκίστικη κίνηση
Οι αλλαγές που επιφυλάσσει ο νέος αμερικανός πρόεδρος σε οικονομικούς και πολιτικούς τομείς γίνονται όλο και πιο εμφανής με πιο πρόσφατη την απόφαση του Donald Trumpνα απέχουν οι ΗΠΑ από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που θα διεξαχθεί στο Νταβός της Ελβετίας την ερχόμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με το Bloomberg, «ο νέος πρόεδρος Donald Trump αποφάσισε να μην στείλει αντιπροσωπεία στο Νταβός» με την εκπρόσωπό του Hope Hicks να δηλώνει ότι «δεν θα παρευρεθεί κανείς».
Ανώτατο στέλεχος του γραφείου του νέου προέδρου, εξήγησε ότι ο αμερικανός πρόεδρος απέφυγε οποιαδήποτε επαφή με την παγκόσμια οικονομική ελίτ σε μια προσπάθεια να μην κατηγορηθεί για λαϊκίστικη κίνηση.
«Οι δισεκατομμυριούχοι και οι πολιτικοί ηγέτες που παρευρίσκονται στο Νταβός είναι ακριβώς οι άνθρωποι που έχουν προκαλέσει την οργή του αμερικανικού λαού και οι οποίοι οδήγησαν τον Trump στο Λευκό Οίκο».
Μπορεί ο νέος αμερικανός πρόεδρος να μην στείλει αντιπροσωπεία στο Νταβός όμως ο επικεφαλής του Forum Klaus Schwab είχε συναντηθεί με την ομάδα του Donald trump τον περασμένο Δεκέμβριο συνάντηση για την οποία η Hilary Clinton τον είχε χαρακτηρίσει ειρωνικά «πρωταθλητή που αγωνίζεται για τα δικαιώματα της εργατικής τήξης ενάντια στο άδικο οικονομικό σύστημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης