Τελευταία Νέα
Διεθνή

Merkel προς Γερμανούς βιομήχανους: Θα παλέψω υπέρ της συνέχισης διεξαγωγής ελεύθερου εμπορίου

Merkel προς Γερμανούς βιομήχανους: Θα παλέψω υπέρ της συνέχισης διεξαγωγής ελεύθερου εμπορίου
Η Γερμανίδα ηγέτιδα κάλεσε τους επικεφαλής των γερμανικών επιχειρήσεων να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τη γερμανική κυβέρνηση στις επικείμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Ε.Ε. στο πλαίσιο του Brexit
Να παλέψει για την απρόσκοπτη διατήρηση της διεξαγωγής ελεύθερου εμπορίου δεσμεύτηκε σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 η Γερμανίδα καγκελάριος, Angela Merkel, μιλώντας σε εκπροσώπους της γερμανικής βιομηχανίας.
Απαντώντας εμμέσως στις απειλές του επερχόμενου νέου (σε 4 ημέρες) προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump - δίχως να τον κατονομάζει - για ενδεχόμενη επιβολή υψηλότατων δασμών εισαγωγής γερμανικών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, η Merkel επεσήμανε, ότι θα συνεχίσει να ισχύει η δέσμευσή της υπέρ του ελεύθερου εμπορίου.
Μιλώντας σε εκδήλωση του γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στην Κολωνία, η Γερμανίδα ηγέτιδα κάλεσε τους επικεφαλής των γερμανικών επιχειρήσεων να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τη γερμανική κυβέρνηση στις επικείμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Ε.Ε. στο πλαίσιο του Brexit.
«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας χωρίσει», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης