Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιπλέον επενδύσεις 1 δισ. δολ. στις ΗΠΑ ανακοίνωσε η General Motors εν όψει ορκωμοσίας Trump

Επιπλέον επενδύσεις 1 δισ. δολ. στις ΗΠΑ ανακοίνωσε η General Motors εν όψει ορκωμοσίας Trump
Οι νέες επενδύσεις 1 δισ. δολαρίων της General Motors θα κατευθυνθούν σε υφιστάμενα εργοστάσιά της στις ΗΠΑ, αλλά και στη μεταφορά παραγωγής στις ΗΠΑ κάποιων μερών αυτοκινήτων που παράγονται από προμηθευτή της εταιρείας στο Μεξικό
Την επένδυση επιπλέον 1 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ πέραν των 2,9 δισ. δολαρίων για τα οποία είχε ήδη δεσμευτεί το 2016, ανακοίνωσε η γιγαντιαία αυτοκινητο-βιομηχανία General Motors σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, μόλις τρεις ημέρες πριν την επίσημη ανάληψη καθηκόντων του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, που επιχειρεί πατριωτικό επενδυτικό καταναγκασμό των μεγαλύτερων αμερικανικών πολυεθνικών ομίλων.
Οι νέες επενδύσεις 1 δισ. δολαρίων της General Motors θα κατευθυνθούν σε υφιστάμενα εργοστάσιά της στις ΗΠΑ, αλλά και στη μεταφορά παραγωγής στις ΗΠΑ κάποιων μερών αυτοκινήτων που παράγονται από προμηθευτή της εταιρείας στο Μεξικό, δημιουργώντας ή διατηρώντας 1.500 θέσεις εργασίας.
Συνολικά, η General Motors σχεδιάζει τη δημιουργία 7.000 θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ στην επόμενη τριετία, μεταξύ άλλων αναλαμβάνοντας η ίδια την παραγωγή αξόνων για τα επόμενης γενιάς μεγάλου μεγέθους φορτηγάκια της (pickup trucks), οι οποίοι τώρα παράγονται στο Μεξικό από την American Axle & Manufacturing Holdings Inc..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης