Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έφτασε στην Ουάσινγκτον ο Donald Trump για την αυριανή (20/1) τελετή ορκωμοσίας

Έφτασε στην Ουάσινγκτον ο Donald Trump για την αυριανή (20/1) τελετή ορκωμοσίας
Οι δυνάμεις ασφαλείας θα αποτελούνται από 28.000 άτομα 
Στο αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον έφτασε πριν λίγα λεπτά ο Donald Trump, καθώς αύριο 20 Ιανουάριου 2017 θα ορκιστεί ως 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Οι δράσεις θα διαρκέσουν συνολικά τρεις ημέρες, με περισσότερα από 900.000 άτομα να καταφθάνουν στην αμερικανική πρωτεύουσα να παρακολουθούν την εκδήλωση ορκωμοσίας του Ρεπουμπλικάνου.
Βέβαια, οι 270.000 εξ' αυτών (μεταξύ αυτών 30 οργανώσεις) είναι διαδηλωτές που τάσσονται κατά των αναφορών και των ενεργειών του κ. Trump σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, τους μετανάστες και τους μουσουλμάνους, τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας, την κατάργηση του δημόσιου προγράμματος Υγείας «Obamacare», το τείχος με το Μεξικό κλπ…
Οι δυνάμεις ασφαλείας θα αποτελούνται από 28.000 άτομα τα οποία θα έχουν παρατάξει για την ασφάλεια του νεοεκλεγέντα Προέδρου κάγκελα, οδοφράγματα και απορριμματοφόρα γεμάτα με άμμο, ενώ θα αποκλείσουν και μια περιοχή έκτασης οκτώ τετραγωνικών χιλιομέτρων.
Να σημειωθεί ότι το πλήθος θα είναι πολύ λιγότερο από τα 2 εκατομμύρια πολιτών που είχαν παρακολουθήσει την πρώτη ορκωμοσία του Barack Obama (θα παρευρεθεί άυριο...) το 2009…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης