Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Το υπουργικό μου συμβούλιο έχει τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης από κάθε άλλο συμβούλιο

tags :
Trump: Το υπουργικό μου συμβούλιο έχει τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης από κάθε άλλο συμβούλιο
Το υπουργικό του Trump διαθέτει και τη μεγαλύτερη ιδιωτική περιουσία
«Ένα πράγμα πρέπει να ξέρουν οι Αμερικανοί.
Το υπουργικό μου συμβούλιο έχει τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης από κάθε άλλο συμβούλιο που έγινε ποτέ».
Με αυτή τη φράση ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο D. Trump, έδωσε για ακόμη μία φορά το στίγμα του ενόψει της ορκωμοσίας σήμερα, 20 Ιανουαρίου 2017.  
Ο Trump έχει επιλέξει και τα 21 μέλη του υπουργικού του συμβουλίου, μαζί με άλλους έξι υποψήφιους για θέσεις-κλειδιά, που χρειάζονται όλοι επικύρωση από τη Γερουσία.
Ο πρώτος δισεκατομμυριούχος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ορίσει δύο δισεκατομμυριούχους και τουλάχιστον εννέα εκατομμυριούχους για να «τρέξουν» τις κυβερνητικές υπηρεσίες.
Αυτοί που ξεχωρίζουν είναι οι Betsy DeVos, Παιδείας (5,1 δισ. δολάρια), Wilbur Ross, Εμπορίου (2,5 δισ. δολάρια), Steve Mnuchin, Οικονομικών (40 εκατ. δολάρια), Ben Carson, Οικιστικής και Αστικής Ανάπτυξης (26 εκατ. δολάρια) και Andy Puzder, Εργασίας (25 εκατ. δολάρια).
Συνολικά, η κυβέρνηση Trump μπορεί να αξίζει έως 35 δισ. δολάρια – ποσό πρωτοφανές στην αμερικανική Ιστορία, όταν το μέσο εισόδημα στις ΗΠΑ είναι περίπου 55.000 δολάρια.
Αξίζει να αναφερθεί εδώ ότι σύμφωνα με έρευνα περίπου το 45% των δισεκατομμυριούχων παγκοσμίως είναι στο 1% της ελίτ του δείκτη νοημοσύνης.
Η έρευνα της Wai δείχνει ότι οι δισεκατομμυριούχοι συνήθως διαθέτουν δείκτη IQ υψηλότερο του μέσου όρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης