Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπερσύγχρονο αμυντικό αντι-πυραυλικό σύστημα κατά Ιράν και Βορείου Κορέας δημιουργεί ο Trump

Υπερσύγχρονο αμυντικό αντι-πυραυλικό σύστημα κατά Ιράν και Βορείου Κορέας δημιουργεί ο Trump
Μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Trump δεν είχε αναφερθεί στη νέα αντι-πυραυλική «ασπίδα», η οποία ενδεχομένως διαταράσσει τη στρατιωτική ισορροπία ΗΠΑ-Ρωσίας με το ξεκίνημα της νέας αμερικανικής προεδρίας
Αμυντικό αντι-πυραυλικό σύστημα τελευταίας τεχνολογίας που θα προστατεύει τις ΗΠΑ από το Ιράν και τη Βόρειο Κορέα πρόκειται να αναπτύξει ο νέος Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, όπως ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 ο Λευκός Οίκος.
Μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Trump δεν είχε αναφερθεί σε αυτή την επιδίωξή του, η οποία ενδεχομένως διαταράσσει τη στρατιωτική ισορροπία ΗΠΑ-Ρωσίας με το ξεκίνημα της νέας αμερικανικής προεδρίας.
Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ο Λευκός Οίκος έσπευσε να αναρτήσει στον επίσημο ιστότοπό του ένα κείμενο βασικών θέσεων πολιτικής που θα ακολουθήσει ο Trump, στο οποίο γίνεται λόγος για τη νέα υπερσύγχρονη αντι-πυραυλική «ασπίδα» που επιδιώκει.
Σε αυτό δεν προσφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες για την τεχνολογία που θα διέπει την «ασπίδα», για το αν θα διαφέρει από τις υφιστάμενες ή για το κόστος της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης