Τελευταία Νέα
Διεθνή

Peskov (εκπρ. Κρεμλίνου): Τηλεφωνική επικοινωνία Putin με Trump μέσα στις επόμενες ημέρες

Peskov (εκπρ. Κρεμλίνου): Τηλεφωνική επικοινωνία Putin με Trump μέσα στις επόμενες ημέρες
Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov
Τηλεφωνική επικοινωνία αναμένεται να έχει ο Ρώσος πρόεδρος, V. Putin με τον Αμερικανό ομόλογό του, D. Trump εντός των επόμενων ημερών,  προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, σε συνέντευξή του στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Vesti.
Όπως είπε, «αναμένουμε ότι τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος Putin  θα τηλεφωνήσει στον πρόεδρο Trumpκαι θα τον συγχαρεί”, σημειώνοντας πως αυτό απαιτεί το πρωτόκολλο.
Ακόμη, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov, σχολιάζοντας τις διαδηλώσεις κατά του Trump ανέφερε πως η Μόσχα δεν εμπλέκεται στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών και οι ΗΠΑ θα πρέπει να επιλύσουν μόνες τα ζητήματά του. Κατά τον ίδιο, «πρόκειται για την ισχυρότερη χώρα του κόσμου που πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της μόνη της.
Πάντοτε διαφωνούμε με την παρέμβαση οποιουδήποτε στις εσωτερικές υποθέσεις μας.
Ας συνεχίσουμε αυτή τη στάση και ταυτόχρονα να σεβόμαστε τις εσωτερικές υποθέσεις των άλλων κρατών.
Ας αφήσουμε τους Αμερικανούς εταίρους μας να λύσουν μόνοι τους τα ζητήματά τους».
Τέλος, μίλησε για άνευ προηγουμένου διχασμό που αντιμετωπίζει η αμερικανική κοινωνία, ενώ για το θέμα της Συρίας υπογράμμισε πως είναι αδύνατον να επιλυθεί με εποικοδομητικό τρόπο η συριακή κρίση χωρίς την εμπλοκή των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης