Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άμεση εκδίωξη των παρανόμων μεταναστών με ποινικό μητρώο βάζει μπρος η κυβέρνηση Trump

Άμεση εκδίωξη των παρανόμων μεταναστών με ποινικό μητρώο βάζει μπρος η κυβέρνηση Trump
«Προς το παρόν, θέλουμε να επικεντρωθούμε σε αυτούς που έχουν διαπράξει εγκλήματα στη χώρα μας»
Άμεση εκδίωξη των παρανόμων μεταναστών που έχουν ποινικό μητρώο ή εκκρεμούν σε βάρος τους ποινικές διώξεις ξεκινά άμεσα η κυβέρνηση του Donald Trump, σύμφωνα με όσα διαμήνυσε σήμερα 23 Ιανουαρίου 2017 ο νέος εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, Sean Spicer.
«Αυτοί που ενδέχεται να εγκληματήσουν ή το έχουν κάνει ήδη, όσοι έχουν ποινικό μητρώο, ή υπάρχει ανοικτός φάκελος της δικαιοσύνης σε βάρος τους είναι αυτοί στους οποίους θα επικεντρωθούμε.
Επίσης, υπάρχει μια ολόκληρη σειρά προσώπων που θα πρέπει να ταυτοποιήσουμε, αυτοί που έχουν παραμείνει (στη χώρα) μετά τη λήξη της βίζας τους, αυτοί που έχουν διαπράξει κάποιο αδίκημα.
Προς το παρόν, θέλουμε να επικεντρωθούμε σε αυτούς που έχουν διαπράξει εγκλήματα στη χώρα μας», δήλωσε ο κ. Spicer κατά την πρώτη του ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους.
Ο Ρεπουμπλικάνος χαλάρωσε τη στάση του μετεκλογικά, καθώς μίλησε για περίπου τρία εκατομμύρια απελάσεις που αφορούν τα κακοποιά στοιχεία και όχι 11 εκατομμύρια που είχε αρχικά υποσχεθεί.
Σημειώνεται ότι ο προκάτοχός του, Barack Obama, είχε εφαρμόσει το πρόγραμμα DACA μετά τον Ιούνιο του 2012, χάρη στο οποίο 750.000 παράτυποι μετανάστες ηλικίας κάτω των 16 ετών όταν εισήλθαν στην αμερικανική επικράτεια εξασφάλισαν άδειες παραμονής και εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης