Τελευταία Νέα
Διεθνή

Verhofstadt: Η Ε.Ε. θα διασφαλίσει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δε θα είναι σε καλύτερη θέση μετά το Brexit

Verhofstadt: Η Ε.Ε. θα διασφαλίσει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δε θα είναι σε καλύτερη θέση μετά το Brexit
«Δεν είναι θέμα εκδίκησης ή τιμωρίας, αλλά έχουν [τα κράτη-μέλη της ΕΕ] πάρει την απόφαση ότι χρειαζόμαστε μια δίκαιη και ξεκάθαρη συμφωνία», υπογράμμισε ο Verhofstadt
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εργαστεί για να διασφαλίσει πως το Ηνωμένο Βασίλειο δε θα βρεθεί σε καλύτερη θέση, μετά την έξοδο του από την Ε.Ε., τόνισε σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, ο διαπραγματευτής που έχει ορίσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Guy Verhofstadt.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Βρετανίδα πρωθυπουργός Theresa May «ανακοίνωσε ένα εξαιρετικά ριζοσπαστικό Brexit, διότι γνωρίζει πως η Ε.Ε. δε θα δεχθεί ποτέ μια κατάσταση στην οποία η θέση μιας χώρας εκτός της ένωσης είναι καλύτερη από ό,τι εντός».
Ο Verhfstadt κατέστησε σαφές, στις δηλώσεις του από την Ουάσινγκτον, πως οι υπόλοιπες 27 κυβερνήσεις ενωμένες θα διασφαλίσουν πως η Βρετανία δε θα μπορέσει να διαλέξει τα καλύτερη μέρη της συμμετοχής στην Ε.Ε. για μετά την έξοδό της.
«Δεν είναι θέμα εκδίκησης ή τιμωρίας, αλλά έχουν [τα κράτη-μέλη της ΕΕ] πάρει την απόφαση ότι χρειαζόμαστε μια δίκαιη και ξεκάθαρη συμφωνία», υπογράμμισε ο Verhofstadt.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης