Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ισραηλινή Magal Security Systems υποψήφια ανάδοχος του αμερικανικού τείχους στα σύνορα με το Μεξικό

tags :
Η Ισραηλινή Magal Security Systems υποψήφια ανάδοχος του αμερικανικού τείχους στα σύνορα με το Μεξικό
Η εταιρεία επίσης συνέβαλε στην οικοδόμηση ενός φράχτη κατά μήκος των συνόρων του Ισραήλ με την Αίγυπτο
Ισχυρό προβάδισμα για την αναδοχή της κατασκευής του τείχους των ΗΠΑ στα σύνορα με το Μεξικό έχει λάβει η ισραηλινή εταιρεία ασφαλείας Magal Security Systems, η οποία μάλιστα διατείνεται ότι έχει ένα αξιόπιστο και καινοτόμο προϊόν.
Στελέχη της εταιρείας Magal θα επιδείξουν το προϊόν τους, το FiberPatrol στις 31 Ιανουαρίου, σε διάσκεψη για την ασφάλεια των συνόρων.
Αξιωματούχοι από το Αμερικάνικο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και άλλους φορείς, θα μιλήσουν στη συγκέντρωση των εργολάβων της άμυνας στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια, σύμφωνα με Διευθύνων Σύμβουλο της Magal, Saar Koursh.
Το σύστημα, το οποίο ενσωματώνει αισθητήρες οπτικών ινών σε μεγάλα τμήματα του φράχτη, χρησιμοποιούνται ήδη στις περιμέτρους ασφαλείας στα αεροδρόμια και λιμάνια σε όλο τον κόσμο, πρόσθεσε ο Koursh.
«Έχουμε το σωστό προϊόν και έχουμε την εμπειρία στο Ισραήλ που βοηθά στην προβολή των προϊόντων μας», δήλωσε ο Koursh.
Magal ήταν μια σημαντική ανάδοχος για το φράγμα του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη, που ξεκίνησε το 2002 για να αντιμετωπίσει ένα κύμα βομβιστικών επιθέσεων.
Η εταιρεία επίσης συνέβαλε στην οικοδόμηση ενός φράχτη κατά μήκος των συνόρων του Ισραήλ με την Αίγυπτο, που ο Πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu παρουσίασε το Σάββατο ως ένα παράδειγμα για το μεξικάνικο τοίχο του Trump.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι οι μετοχές της εταιρείας έχουν αυξηθεί κατά 50% από τότε που εκλέχθηκε ο νέος αμερικανικός πρόεδρος Donald Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης