Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rothschild: Συναντηθήκαμε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι - Ουδέν σχόλιο για «συμφωνία» με τον ΟΔΔΗΧ

tags :
Rothschild: Συναντηθήκαμε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι - Ουδέν σχόλιο για «συμφωνία» με τον ΟΔΔΗΧ
Μετά τη L' Oreal και η Rothschild επιβεβαιώνει τη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό στη γαλλική πρωτεύουσα
Τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι στις 30 Ιανουαρίου του 2017 φέρεται να επιβεβαιώνει και η επενδυτική τράπεζα Rothschild.
Ωστόσο, η τράπεζα αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε περαιτέρω σχόλιο σχετικά με το εν λόγω θέμα, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει για το εάν η εταιρεία έχει υπογράψει κάποια συμφωνία με την Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι η Rothschild είναι σύμβουλος του ΟΔΔΗΧ.

Νωρίτερα το bankingnews.gr μετέδιδε:

Η εταιρία καλλυντικών L' Oreal επιβεβαιώνει την «ιδιωτική» συνάντηση με τον Τσίπρα στο Παρίσι

Ως «ιδιωτική» χαρακτηρίζει τη συνάντηση που είχε στο Παρίσι με τον έλληνα Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα η διοίκηση του ομίλου L'Oreal, όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή.
Σε επικοινωνία της εφημερίδας, η επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας της L'Oreal Anne-Laure Richard επιβεβαίωσε μεν τη συνάντηση, πλην όμως αρνήθηκε να δώσει περισσότερα στοιχεία.
Σύμφωνα με την απάντηση της κ. Richard «επρόκειτο για μία ιδιωτική (σ.σ. ενοείται ανεπίσημη) συνάντηση και ουδέν σχόλιο έχουμε σχετικά με το περιεχόμενο των συζητήσεων».
Σημειώνεται ότι το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο Παρίσι, καθώς και οι επαφές του με L'Oreal καθώς και την επενδυτική τράπεζα Rothschild έχουν προκαλέσει πολιτικό σάλο.
Μείζον πολιτικό ζήτημα χαρακτήρισε σήμερα την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Παρίσι ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης