Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Brexit είναι «η πιο ηλίθια απόφαση που έχουν λάβει οι Βρετανοί», σύμφωνα με τον CEO της Ryanair

Το Brexit είναι «η πιο ηλίθια απόφαση που έχουν λάβει οι Βρετανοί», σύμφωνα με τον CEO της Ryanair
«Οι υπερασπιστές του Brexit είπαν ψέματα όταν δήλωναν "μπορούμε να φύγουμε από την ενιαία αγορά, δεν θ' αλλάξει τίποτα"»
Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο διάλεξε να σχολιάσει για ακόμα μια φορά την απόφαση των Βρετανών να αφήσουν την Ε.Ε. ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Michael O'Leary.
«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι σε δύο χρόνια, όταν οι Βρετανοί θα αντιληφθούν ότι οι υποστηρικτές του Brexit τους είπαν ψέματα, θα αλλάξουν γνώμη.
Πρόκειται για την πιο ηλίθια απόφαση που έχουν λάβει ποτέ οι Βρετανοί.
Πιστεύω ότι θα αναθεωρήσουν την απόφασή τους», δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο περιθώριο της συνόδου της Συμμαχίας για την Ευρώπη (A4E), του οργανισμού των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών στον οποίο μετέχει η Ryanair.
«Οι υπερασπιστές του Brexit είπαν ψέματα όταν δήλωναν "μπορούμε να φύγουμε από την ενιαία αγορά, δεν θ' αλλάξει τίποτα".
Βλακείες.
Θα αλλάξουν πολλά», συμπλήρωσε.
Οι Βρετανοί βουλευτές, έπειτα από τριήμερη συζήτηση, αναμένεται να υιοθετήσουν σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2017, σε πρώτη ανάγνωση, το σχέδιο νόμου που δίνει στην πρωθυπουργό Theresa May να ενεργοποιήσει το άρθρο 50, για να εκκινήσουν οι συνομιλίες για το Brexit.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης