Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Δεν μας απογοητεύει η μέχρι στιγμής πορεία των ρωσό-αμερικανικών σχέσεων

Κρεμλίνο: Δεν μας απογοητεύει η μέχρι στιγμής πορεία των ρωσό-αμερικανικών σχέσεων
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, τόνισε ότι παραμένει άγνωστο ακόμα πότε θα υπάρξει επαφή μεταξύ των προέδρων των δύο χωρών
Στο γεγονός ότι η Ρωσία δεν είναι απογοητευμένη από τη μέχρι στιγμής πορεία εξέλιξης των σχέσεων με τις ΗΠΑ, αναφέρθηκε σήμερα (17/2) το Κρεμλίνο, τονίζοντας ότι η αξιολόγηση του ζητήματος θα καταστεί δυνατή αφότου συνομιλήσουν οι ηγέτες των δύο χωρών.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, "δε βλέπουμε τα πράγματα ρόδινα, ούτε τρέφουμε αυταπάτες, οπότες δεν υπάρχει κάτι με το οποίο να είμαστε απογοητευμένοι", απαντώντας με αυτόν τον τρόπο σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν υπάρχει απογοήτευση απέναντι στην έλλειψη προόδου των σχέσεων κατά την περίοδο διακυβέρνσης Trump.
Παράλληλα, ο Peskov ανέφερε ότι δεν έχει υπάρξει ακόμα επαφή μεταξύ των προέδρων των δύο χωρών, προσθέτοντας μάλιστα ότι "δεν είναι γνωστό πότε θα συμβεί κάτι τέτοιο".
"Μόνο αφότου συνομιλήσουν θα είανι ξεκάθαρο που υπάρχουν σημαντικές διαφορές και σε ποιους τομείς είναι πιθανόν να υπάρξει συνεργασία", καταλήγει ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης