Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έρευνα: Μόνο το 19% των Αμερικανών επιθυμεί απέλαση των παράτυπων μεταναστών

Έρευνα: Μόνο το 19% των Αμερικανών επιθυμεί απέλαση των παράτυπων μεταναστών
Το 62% των 42.000 πολιτών που συμμετείχαν στην έρευνα επιθυμεί τη χορήγηση αμερικανικής υπηκοότητας στους μετανάστες που ζουν παράνομα στη χώρα
Φαίνεται πως τελικά ο Donald Trump θα συναντήσει ακόμα περισσότερες αντιδράσεις στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών το επόμενο διάστημα, αν συνεχίσει να εφαρμόζει την αντι-μεταναστευτική ατζέντα του...
Στον απόηχο των εκτελεστικών διαταγμάτων για απαγόρευση εισόδου σε μουσουλμάνους αλλά και μαζικές απελάσεις σε παράνομους μετανάστες, η σημερινή (22/2) δημοσκόπηση της Public Religion Research αποτυπώνει μία εντελώς αντίθετη τάση στην πλειοψηφία των Αμερικανών.
Εξηγώντας, το 62% των 42.000 πολιτών που συμμετείχαν στην έρευνα επιθυμεί τη χορήγηση αμερικανικής υπηκοότητας στους μετανάστες που ζουν παράνομα στη χώρα, ενώ ένα επιπλέον 15% θέλει την παραμονή τους χωρίς την απαραίτητη χορήγηση της υπηκοότητας.
Μόλις το 19% μιλά για απέλαση όσων μεταναστών δεν έχουν αμερικανική υπηκοότητα.
Η έρευνα διαπιστώνει ότι πιο «εχθρικοί» στους παράτυπους μετανάστες ήταν οι Αμερικανοί άνω των 50 ετών και οι υποστηρικτές του κόμματός του Donald Trump, ενώ ενάντια των πολιτικών του Ρεπουμπλικάνου Πρόεδρου βρέθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των νεότερων και οι Δημοκρατικοί.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης