Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπερατλαντικά ταξίδια με 65 δολάρια θα λανσάρει η αεροπορική Norwegian!

Υπερατλαντικά ταξίδια με 65 δολάρια θα λανσάρει η αεροπορική Norwegian!
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 15 Ιουνίου 2017 και η πρώτη γραμμή θα είναι Εδιμβούργο – Νέα Υόρκη!
Το όνειρο εκατομμυρίων πολιτών να ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δε θα είναι και τόσο ακριβό στο άμεσο μέλλον…
Για την ακρίβεια, θα είναι πάρα πολύ φθηνό!
Αυτό διότι η αεροπορική χαμηλού κόστους Norwegian Air International θα λανσάρει από το καλοκαίρι υπερατλαντικές πτήσεις με μόλις 65 δολάρια!
Για να το καταφέρει αυτό, θα χρησιμοποιήσει αεροσκάφη της Boeing 737 Max με μηχανές οικονομικής λειτουργίας, καθώς και αεροδρόμια μικρότερου κόστους και χαμηλότερων φόρων, ιδιαίτερα στη Νέα Υόρκη.
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 15 Ιουνίου 2017 και η πρώτη γραμμή θα είναι Εδιμβούργο – Νέα Υόρκη (Stewart International Airport).
Τα 65 ευρώ θα αφορούν τα πρώτα χιλιάδες εισιτήρια που θα κλείσουν οι πολίτες.
Μόλις εξαντληθούν οι θέσεις, το εισιτήριο θα αυξηθεί στα 99 δολάρια, ποσό επίσης αμελητέο για την απόσταση του ταξιδιού.
Επισημαίνεται ότι η Norwegian πραγματοποιεί ήδη μια υπερατλαντική πτήση ημερησίως μεταξύ των αεροδρομίων Gatwick (Λονδίνο) και John F Kennedy (Νέα Υόρκη) με κόστος εισιτηρίου 149 στερλίνες (174 ευρώ), ενώ από το ερχόμενο καλοκαίρι σχεδιάζει να πραγματοποιεί δύο αντίστοιχες πτήσεις την ημέρα.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης