Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Pray for Sweden»: Όταν οι Δανοί διοργανώνουν συγκέντρωση στη σουηδική πρεσβεία για να «τρολλάρουν» τον Trump!

tags :
«Pray for Sweden»: Όταν οι Δανοί διοργανώνουν συγκέντρωση στη σουηδική πρεσβεία για να «τρολλάρουν» τον Trump!
Ο κ. Trump υπονόησε ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής είχε υπάρξει τρομοκρατικού τύπου περιστατικό στη Σουηδία
Οι Δανοί δεν άφησαν την ευκαιρία να τιμήσουν με το δικό τους τρόπο «τους νεκρούς του τρομοκρατικού χτυπήματος στη Σουηδία», διοργανώνοντας για σήμερα 24 Φεβρουαρίου συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία της σκανδιναβικής χώρας, στην Κοπεγχάγη.
Φυσικά και η γεμάτη χιούμορ κίνηση έρχεται με αφορμή τις αναφορές του Donald Trump, στις 18 Φεβρουαρίου 2017, ο οποίος υπονόησε ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής είχε υπάρξει τρομοκρατικού τύπου περιστατικό στη Σουηδία, το οποίο συνδέεται με μουσουλμάνους πρόσφυγες ή μετανάστες.
Την «τελετή» αναμένεσαι να τιμήσουν χιλιάδες πολίτες της Δανίας, αν ληφθεί υπόψη το ενδιαφέρον που έχει επιδειχθεί στα social media.
Για την ακρίβεια, πάνω από 1.300 έχουν δηλώσει στο Facebook ότι θα παρευρεθούν, ενώ συνολικά 3.500 έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.
«Μετά το φρικτό τρομοκρατικό χτύπημα στην αδελφική μας Σουηδία που έκανε γνωστό ο Αμερικανός Πρόεδρος Trump, οι σκανδιναβικές χώρες πρέπει να μείνουν ενωμένες.
Καλούμε όλους τους πολίτες να παρευρεθούν στην Πρεσβεία της Σουηδίας την Παρασκευή 17:00, προς τιμήν των Σουηδών αδελφών μας», σχολιάζει καυστικά το group στο Facebook.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης