Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιλεκτικό «μπλόκο» του Λευκού Οίκου σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια τυπικού briefing

Επιλεκτικό «μπλόκο» του Λευκού Οίκου σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια τυπικού briefing
Ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος έχει ουκ ολίγες φορές εξαπολύσει «πυρά» κατά των μέσων «που τον δυσφημούν με ψεύτικες ειδήσεις»...
Η επιλεκτική αντιμετώπιση των μέσων ενημέρωσης από την κυβέρνηση του Donald Trump καλά κρατεί, καθώς πλέον έχει περάσει και σε πιο… πρακτικές ενέργειες.
Ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος έχει ουκ ολίγες φορές εξαπολύσει «πυρά» κατά των μέσων «που τον δυσφημούν με ψεύτικες ειδήσεις».
Την «τιμητική» του έχει βέβαια το CNN…
Σε σημερινή καθιερωμένη λοιπόν ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Λευκός Οίκος δεν επέτρεψε την είσοδο σε ανταποκριτές του CNN, των New York Times, του BazzFeed, των Los Angeles Times, και της Politico, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το κανάλι του CNN.
Η Associated Press και το περιοδικό Time είχαν φροντίσει να μποϊκοτάρουν τη διαδικασία λόγω του αυθαίρετου τρόπου διεξαγωγής της, μη στέλνοντας ανταποκριτές.
Σε αντίθετο κλίμα, οι υπεύθυνοι του Λευκού Οίκου επέτρεψαν την είσοδο στα συντηρητικά μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν τον Ρεπουμπλικάνο Πρόεδρο, όπως το Breitbart News, οι Washington Times και το One America News Network.
Προς το παρόν η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει δώσει εξήγηση για το «φαινόμενο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης