Τελευταία Νέα
Διεθνή

Moscovici: Η Le Pen θέλει να σκοτώσει την Ευρώπη - Το πρόγραμμά της είναι μία «καθαρή τρέλα»

tags :
Moscovici: Η Le Pen θέλει να σκοτώσει την Ευρώπη - Το πρόγραμμά της είναι μία «καθαρή τρέλα»
Ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων απευθύνεται στους ψηφοφόρους της Le Pen και τους ρωτά, εάν έχουν συνειδητοποιήσει, πως οι πολιτικές που προτείνει η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου θα οδηγήσουν τη Γαλλία σε αποτυχία
Σκληρή επίθεση στην Γαλλίδα προεδρική υποψήφιο Marine Le Pen εξαπολύει μέσω του προσωπικού του blog ο συμπατριώτης της επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Pierre Moscovici.
Όπως γράφει ο Γάλλος επίτροπος, η Le Pen θέλει να σκοτώσει την Ευρώπη.
«Τη νοιάζει να τελειώσει την Ευρώπη και όχι να τη θεραπεύσει», επισημαίνει ο Moscovici.
Ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων απευθύνεται στους ψηφοφόρους της Le Pen και τους ρωτά, εάν έχουν συνειδητοποιήσει, πως οι πολιτικές που προτείνει η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου θα οδηγήσουν τη Γαλλία σε αποτυχία.
«Ο εθνικισμός είναι πόλεμος και στον πόλεμος ο πιο εύθραυστος είναι ο πρώτος» συνεχίζει ο Moscovici.
Η Le Pen θέλει τη Γαλλία εκτός ευρώ, θέλει να επιστρέψει σε ένα εθνικό νόμισμα υποτιμημένο με τους πολίτες να χάνουν την αγοραστική τους δύναμη, συμπληρώνει ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων.
«Πρέπει να καταπολεμήσουμε αυτή τη θανάσιμη τρέλα.
Χωρίς την προστασία του ευρώ, οι αγορές θα επιτεθούν στις τράπεζες μας και τις οικονομίες μας. Χωρίς την Ευρωπαϊκή Ένωση, κανείς δεν θα μας βοηθήσει στην ύφεση», σημειώνει ο Moscovici.
«Το τέλος του ευρώ, το τέλος ΕΕ δεν θα είναι μία κάθαρση αλλά ένας κατακλυσμός με πρώτο θύμα τη Γαλλία», υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο Γάλλος επίτροπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης