Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τούρκος ΥΠΕΞ: Ο Καμμένος είναι το κακομαθημένο παιδί της ελληνικής κυβέρνησης

Τούρκος ΥΠΕΞ: Ο Καμμένος είναι το κακομαθημένο παιδί της ελληνικής κυβέρνησης
Ο κ. Cavosuglu ισχυρίστηκε πως ο υπουργός Εθνικής Αμύνης είναι άνθρωπος με συμπλέγματα και ότι δεν προτίθεται να τον λάβει υπόψη του
Καυστική ήταν απάντηση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών στις αναφορές (περισσότερα εδώ) του Πάνου Καμμένου για τα Ίμια, οι οποίες με τη σειρά τους σχολίαζαν τις προκλητικές δηλώσεις του Mevlut Cavosuglu.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα μεταδίδει ο Σκάι, ο Τούρκος υπουργός αποκάλεσε τον κ. Καμμένο το «κακομαθημένο παιδί» της ελληνικής κυβέρνησης, καλώντας μάλιστα την Αθήνα «να τον θέσει υπό έλεγχο ώστε να μην εμποδίζει την βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων».
Ο κ. Cavosuglu ισχυρίστηκε πως ο υπουργός Εθνικής Αμύνης είναι άνθρωπος με συμπλέγματα και ότι δεν προτίθεται να τον λάβει υπόψη του, κατηγορώντας μάλιστα τον έλληνα υπουργό ότι με τη συμπεριφορά του προσπαθεί να βλάψει τον ελληνοτουρκικό διάλογο.
Ο επικεφαλής του τουρκικής διπλωματίας σχολίασε επίσης με νόημα πως οι Έλληνες γνωρίζουν τις δυνατότητες των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων, τονίζοντας ότι δεν είναι σοφό να πιέζει κανείς την Άγκυρα πέρα από τα όριά της.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης