Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Φωτογραφία του με τον Trump από δείπνο τους πόσταρε ο Farage στο Τwitter

Reuters: Φωτογραφία του με τον Trump από δείπνο τους πόσταρε ο Farage στο Τwitter
Καλές σχέσεις με τον Trump θέλει και η May εν όψει των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους για το Brexit
Φωτογραφία του από δείπνο με τον Donald Trump πόσταρε στο Twitter o πρώην επικεφαλής του βρετανικού κόμματος UKIP Nigel Farage, όπως μεταδίδει το Reuters.
Ο Farage που ηγήθηκε της εκστρατείας υπέρ του Brexit, προσπαθεί να αποκτήσει ισχυρούς δεσμούς με τον Trump από τη μέρα που αποχώρησε από την προεδρία του κόμματός του.
Βρίσκοντας κοινό έδαφος με την κριτική του Trump για το πολιτικό κατεστημένο, ο Farage συνάντησε τον Trump τον Νοέμβριο και προσφέρθηκε να γίνει Βρετανός πρέσβης στις ΗΠΑ, κάτι που απέρριψε η κυβέρνηση της May.
Με τον τίτλο "Δείπνο με τονν Donald" o Farage πόσταρε μία φωτογραφία με τον ίδιο να χαμογελάει στην κάμερα δίπλα στον Trump και άλλα τέσσερα άτομα γύρω από ένα τραπέζι, πιθανότατα στο International Hotel του Trump.
H May θέλει με τη σειρά της να ενισχύσει τους δεσμούς της με τις ΗΠΑ, έτσι ώστε να έχει ένα πλεονέκτημα στα χέρια της πριν προχωρήσει στις συζητήσεις για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ και σε μία επίσκεψή της τον Ιανουάριο του 2017 εξασφάλισε τη διαβεβαίωση από τον Trump για μία εμπορική συμφωνία μετά το Brexit.
Έστειλε δύο από τους κορυφαίους συνεργάτες της στις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του 2016 και τον υπουργό Εξωτερικών Boris Johnson τον Ιανουάριο του 2017 για να ενδυναμώσει τους δεσμούς με τις ΗΠΑ, μετά την πρόταση του Trump ότι ο Farage θα ήταν ένας καλός πρέσβης.
Από τότε ο Farage έγινε πολιτικός αναλυτής στο Fox News και έχει και ένα σόου σε ραδιοφωνικό σταθμό του Λονδίνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης