Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Πατριωτικές διαδηλώσεις» υπέρ του Trump στις ΗΠΑ από τους πολέμιους του «κατεστημένου»

tags :
«Πατριωτικές διαδηλώσεις» υπέρ του Trump στις ΗΠΑ από τους πολέμιους του «κατεστημένου»
Ορισμένοι από τους οργανωτές των διαδηλώσεων προέρχονται από το κίνημα Tea Party, το ανεπίσημο δίκτυο των συντηρητικών που μάχονται το «κατεστημένο» 
Διαδηλώσεις σε αρκετές πόλεις της αμερικανικής επικράτειας διοργανώνουν αυτήν την εβδομάδα οι υποστηρικτές του Donald Trump.
Οι κινητοποιήσεις αυτές έρχονται ως απάντηση στις διαδηλώσεις κατά του Trump, μετά τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο του 2016.
Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει προγραμματίσει να εμφανιστεί σε καμία από αυτές τις διαδηλώσεις, που θα γίνουν σε μικρές και μεγάλες πόλεις από ένα πάρκο στην κωμόπολη Γκραβέτ του Άρκανσο μέχρι και τη μεγάλη πλατεία έξω από το κτίριο του Καπιτωλίου της Τζόρτζια, στην Ατλάντα.
Ορισμένοι από τους οργανωτές των διαδηλώσεων προέρχονται από το κίνημα Tea Party, το ανεπίσημο δίκτυο των συντηρητικών που μάχονται το «κατεστημένο» και έχουν εξελιχθεί σε ισχυρή, υπολογίσιμη δύναμη εντός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος μετά το 2009.
Μια ομάδα που αυτοαποκαλείται «Πατριώτες της Μέιν Στριτ» ανέφερε ότι βοήθησε στην οργάνωση των λεγόμενων διαδηλώσεων του «Πνεύματος της Αμερικής» σε τουλάχιστον 33 από τις 50 Πολιτείες, από σήμερα 27/2/2017 μέχρι και το Σάββατο.
«Σε αντίθεση με εκείνους που διαδηλώνουν κατά του οράματος του προέδρου Trump, εμείς είμαστε ένας συνασπισμός που βρίσκεται στην καρδιά και την ψυχή της Αμερικής που θέλει να εκπληρώσει το έθνος μας το δυναμικό του, ως το σημαντικότερο έθνος στην πράσινη γη του Θεού» έγραψαν στον ιστότοπό τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης