Τελευταία Νέα
Διεθνή

Buffett: Η Wall Street δε βρίσκεται σε επίπεδα «φούσκας» - Απίστευτη η δυναμική της αμερικανικής οικονομίας

Buffett: Η Wall Street δε βρίσκεται σε επίπεδα «φούσκας» - Απίστευτη η δυναμική της αμερικανικής οικονομίας
«Φθηνές» οι αμερικανικές μετοχές, σύμφωνα με τον διάσημο μεγαλοεπενδυτή
Την άποψη ότι η Wall Street βρίσκεται σε επίπεδα «φούσκας» απέρριψε ο Warren Buffett, διάσημος μεγαλοεπενδυτής, μιλώντας σήμερα, Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, στο αμερικανικό δίκτυο CNBC.
Αναλυτικότερα, ο Buffett υποστήριξε πως οι αμερικανικές μετοχές παραμένουν «σχετικά φθηνές», με τα επιτόκια στα τωρινά τους επίπεδα.
Μάλιστα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Berkshire Hathaway αποκάλυψε ότι έχει ρίξει 20 δισ. δολάρια στην αγορά από λίγο πριν τις αμερικανικές, προεδρικές εκλογές (8/22/2016).
Μεταξύ άλλων, ο Buffett υπερδιπλασίασε το ποσοστό του στην Apple από την αρχή του 2017, αλλά προτού ο τεχνολογικός κολοσσός δημοσιεύσει αποτελέσματα στις 31 Ιανουαρίου 2017.
«Δε βρισκόμαστε σε επίπεδα “φούσκας”» στην αγορά, δήλωσε, ωστόσο προσέθεσε πως αν τα επιτόκια αυξηθούν, τότε η αγορά θα γίνει πιο ακριβή.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η δυναμική της αμερικανικής οικονομίας είναι «απίστευτη», καθώς αν και παρατηρούνται πολλές αυξομειώσεις στην ανάπτυξη, εντούτοις «η αμερικανική οικονομία πάντα επιστρέφει και κερδίζει».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης