Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλλαγή του φορολογικού συστήματος ζητά από την κυβέρνηση Trump η γιγαντιαία Boeing

Αλλαγή του φορολογικού συστήματος ζητά από την κυβέρνηση Trump η γιγαντιαία Boeing
Όπως τονίζουν οι 90 εταιρείες, μία μείωση των φορολογικών συντελεστών θα τις καταστήσει πιο ανταγωνιστικές παγκοσμίως
Καίριες αλλαγές στο τρέχον φορολογικό σύστημα απαιτούν, μέσω επιστολής τους, από την κυβέρνηση του Donald Trump δεκάδες εταιρείες αεροδιαστημικής στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Μεταξύ αυτών βρίσκεται και η Boeing, η μεγαλύτερη κατασκευάστρια αεροσκαφών στον κόσμο.
Όπως τονίζουν οι 90 εταιρείες, μία μείωση των φορολογικών συντελεστών θα τις καταστήσει πιο ανταγωνιστικές παγκοσμίως.
«Σας καλούμε να θεσπίσετε μία νομοθεσία που θα εκσυγχρονίζει το φορολογικό μας σύστημα, θα επιτρέπει στις επιχειρήσεις της Αμερικής να είναι ανταγωνιστικές στην παγκόσμια αγορά και θα ενθαρρύνει τη δημιουργία θέσεων εργασίας αλλά και την καινοτομία στις Ηνωμένες Πολιτείες», αναφέρει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αεροδιαστημικής (Aerospace Industries Association, αριθμεί πάνω από 330 μέλη).
Εκτός από την Boeing, οι κολοσσοί που υπογράφουν την επιστολή είναι οι Lockheed Martin, General Electric Co, Northrop Grumman Corp, Honeywell International, Rockwell Collins Inc, Rolls-Royce Holdings Plc, General Dynamics Corp, Harris Corp, International Business Machines Corp και L3 Technologies.
Ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος έχει υποσχεθεί μεταξύ άλλων μείωση του φορολογικού συντελεστή για τις επιχειρήσεις στο 15% ή 20%, από 35%, ωστόσο οι αναλυτές εκτιμούν ότι δεν θα γίνει κάποια κίνηση πριν το επόμενο έτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης