Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κύπρος: Άνοιξε το αεροδρόμιο της Λάρνακας - Αθώο το ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε

tags :
Κύπρος: Άνοιξε το αεροδρόμιο της Λάρνακας - Αθώο το ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε
Οι πυροτεχνουργοί άνοιξαν το κουτί ωστόσο δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο
Λήξη συναγερμού σήμανε πριν λίγη ώρα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας το οποίο είχε εκκενωθεί από το απόγευμα μετά τον εντοπισμό ύποπτου πακέτου στο χώρο ζύγισης αποσκευών.
Σύμφωνα με πληροφορίες το πακέτο περιείχε προσωπικά αντικείμενα κάποιου επιβάτη και κατ επέκταση δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας.
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης μόλις λήφθηκε η πληροφορία για εντοπισμό του ύποπτου αντικειμένου στο αεροδρόμιο Λάρνακας, «οι πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας μετέβησαν επί τόπου και προχώρησαν σε έλεγχο του αντικειμένου που βασικά ήταν ένα κουτί παπουτσιών.
Οι πυροτεχνουργοί άνοιξαν το κουτί ωστόσο δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο».
Ο κ. Αγγελίδης διευκρίνισε ότι μόλις οι αρχές ασφαλείας ενημερώθηκαν για τον εντοπισμό του ύποπτου αντικειμένου «τέθηκε αμέσως σε εφαρμογή συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για τέτοιου είδους περιπτώσεις. Με την άμεση εφαρμογή του σχεδίου δράσης η Αστυνομία προχώρησε σε εκκένωση της αίθουσας αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας και παράλληλα ενημερώθηκαν όλα τα αρμόδια τμήματα και υπηρεσίες».
Οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου είχαν προχωρήσει σε προληπτική εκκένωση της αίθουσας αναχωρήσεων του αεροδρομίου της Λάρνακας, λίγο πριν τις 8 μ.μ, μετά τον εντοπισμό του ύποπτου πακέτου, σε κάδο απορριμμάτων.
Ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία και περίπου 400 επιβάτες οδηγήθηκαν σε ασφαλές σημείο, μακριά από τον κάδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης