Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έρευνα BofA: Το 34% των διαχειριστών κεφαλαίων εκτιμά ότι οι μετοχές της Wall Street είναι υπερτιμημένες

Έρευνα BofA: Το 34% των διαχειριστών κεφαλαίων εκτιμά ότι οι μετοχές της Wall Street είναι υπερτιμημένες
Το 67% πιστεύει ότι τα δύσκολα για τις μετοχές θα έρθουν όταν και το 10ετές κρατικό ομόλογο των Η.Π.Α. «σκαρφαλώσει» στο 3,5% με 4%...
Την αβεβαιότητα που έχει αρχίσει και αναπτύσσεται στη Wall Street, παρά τις κορυφαίες επιδόσεις, διαπιστώνει η έρευνα της Bank of America Merrill Lynch, σύμφωνα με την οποία το 34% των διαχειριστών κεφαλαίων εκτιμά ότι οι αμερικανικές μετοχές είναι υπερτιμημένες.
Το παραπάνω ποσοστό είναι το υψηλότερο που έχει καταγραφεί στη δημοσκόπηση της τράπεζας εδώ και 17 χρόνια!
Την ίδια στιγμή, η συντριπτική πλειοψηφία (81%) σημειώνει πως η Wall Street είναι η πιο υπερτιμημένη αγορά.
Ωστόσο, παρά τις ανησυχίες, οι ερωτηθέντες δεν φοβούνται μία επικειμένη ραγδαία πτώση στους κύριους αμερικανικούς δείκτες το επόμενο διάστημα, απλά μιλούν για ένα «διάλειμμα» από τα απανωτά ρεκόρ.
Το 67% των διαχειριστών κεφαλαίων πιστεύει ότι τα δύσκολα για τις μετοχές θα έρθουν όταν και το 10ετές κρατικό ομόλογο των Η.Π.Α. «σκαρφαλώσει» στο 3,5% με 4%...
Οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall έχουν κατεβάσει ταχύτητα στις τελευταίες συνεδριάσεις, με τους επενδυτές να αποθαρρύνονται σταδιακά από τους χειρισμούς της κυβέρνησης του Donald Trump, καθώς η πολλά υποσχόμενη φορολογική μεταρρύθμιση αλλά και η δημοσιονομική τόνωση ύψους 1 τρισ. δολαρίων, θα εφαρμοστούν μετά τις αρχές του 2018.
Την ίδια στιγμή, προωθούνται ταχέως οι αμφιλεγόμενες αντι-μεταναστευτικές πολιτικές…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης