Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Fillon καταγγέλλει τη γαλλική κυβέρνηση για οργανωμένο σχέδιο εναντίον του με διαρροές στον Τύπο

Ο Fillon καταγγέλλει τη γαλλική κυβέρνηση για οργανωμένο σχέδιο εναντίον του με διαρροές στον Τύπο
Κατήγγειλε οργανωμένο σχέδιο εναντίον του με διαρροές ενώ εξελίσσεται η δικαστική έρευνα.
Τη σοσιαλιστική κυβέρνηση κατηγόρησε ο κεντροδεξιός υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές, Francois Fillon σήμερα, 22/3/2017, ότι μέσω διαρροών στον Τύπο επιχειρεί να εξουδετερώσει  την προεκλογική του καμπάνια.    
Ο Fillon, που βρίσκεται σταθερά τρίτος στις δημοσκοπήσεις ενόψει του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών της 23ης Απριλίου 2017, πέρασε στην αντεπίθεση καταγγέλλοντας οργανωμένο σχέδιο εναντίον του με διαρροές ενώ εξελίσσεται η δικαστική έρευνα.
«Ποιος βρίσκεται πίσω από τις διαρροές αυτές; Οι κρατικές υπηρεσίες», διερωτήθηκε ο Fillon μιλώντας στο ραδιόφωνο  France info
«Παραδόξως, το Σοσιαλιστικό Κόμμα, ο απερχόμενος πρόεδρος Francois Hollande και ο υποψήφιος Emmanuel Macron πρωτοστατούν σε αυτές τις ψευδο-αποκαλύψεις», τόνισε ο Fillon.
«Η αλήθεια είναι ότι η Αριστερά δεν είναι σε θέση να κερδίσει αυτές τις εκλογές και έχει μόνο μια πιθανότητα επιτυχίας αν δεν υπάρχει αντίπαλος από τη Δεξιά.
Αυτό δεν θα συμβεί» συνέχισε ο Fillon.
Ο 63χρονος πρώην πρωθυπουργός μέχρι τα τέλη του 2016 φερόταν ως το αδιαμφισβήτητο φαβορί για τη γαλλική προεδρία.
Ωστόσο οι αποκαλύψεις για την αργομισθία της συζύγου του Penelope και των δύο παιδιών του, εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, όταν ο ίδιος ήταν γερουσιαστής, έπληξαν την εικόνα του.
Τώρα ο Fillon βρίσκεται υπό επίσημη έρευνα για υπεξαίρεση δημοσίων πόρων ενώ το κατηγορητήριο εναντίον ενδέχεται να διευρυνθεί με την υποψία, πως είχε παρουσιάσει πλαστά έγγραφα, προκειμένου να αιτιολογήσει την απασχόληση των μελών της οικογένειάς του.     

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης