Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τη δημιουργία 240.000 νέων θέσεων εργασίας μέχρι το 2021 υπόσχονται τα Starbucks

tags :
Τη δημιουργία 240.000 νέων θέσεων εργασίας μέχρι το 2021 υπόσχονται τα Starbucks
Μόνο για το τρέχον έτος, θα δημιουργήσει 68.000 νέες θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες σε 3.400 νέα καταστήματα
Τη δημιουργία 240.000 νέων θέσεων εργασίας σε παγκόσμια κλίμακα (σε 75 χώρες) υπόσχεται η γνωστή αλυσίδα καφετεριών Starbucks, στο πλαίσιο των νέων καταστημάτων που θα ανοίξει μέχρι το 2021.
Μόνο για το τρέχον έτος, θα δημιουργήσει 68.000 νέες θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες σε 3.400 νέα καταστήματα.
Μάλιστα, πολλές εκ των θέσεων θα απευθυνθούν αποκλειστικά σε πιο αδύναμες ομάδες όπως οι βετεράνοι πολέμου, οι πρόσφυγες και οι έφηβοι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Howard Schultz, ο οποίος έκανε επίσης γνωστό πως θα ανοίξουν και 100 καταστήματα (θα φτάσουν τα 132) ειδικά για τις οικογένειες των βετεράνων στις Η.Π.Α., τα επόμενα 5 χρόνια.
Νωρίτερα μέσα στο έτος, η αλυσίδα των Starbucks βρέθηκε στο στόχαστρο, λόγω της απόφασής της να προσλάβει 10.000 πρόσφυγες παγκοσμίως μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, ως «αντίποινα» στο διάταγμα του Donald Trump για απαγόρευση εισόδου στους μουσουλμάνους επτά χωρών (πλέον έξι…) με αμερικανική παρουσία.
Ο κ. Shultz, επικεφαλής των Starbucks, είχε πει μάλιστα χθες πως η εταιρία θα συνεχίσει να στηρίζει τους DREAMers (τα παιδιά των μεταναστών χωρίς χαρτιά που ήρθαν στις Η.Π.Α. σε μικρή ηλικία), ενώ θα εξακολουθεί να λειτουργεί και να επενδύει στο Μεξικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης