Τελευταία Νέα
Διεθνή

Yellen (Fed): Χρειάζονται μακροπρόθεσμες στρατηγικές στις ΗΠΑ για τη μελλοντική αγορά εργασίας

tags :
Yellen (Fed): Χρειάζονται μακροπρόθεσμες στρατηγικές στις ΗΠΑ για τη μελλοντική αγορά εργασίας
Οι φορείς χάραξης πολιτικής θα πρέπει να επικεντρωθούν σε μακροπρόθεσμες στρατηγικές για να βοηθήσουν τα παιδιά
Μήνυμα της προέδρου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) Janet Yellen στην αμερικανική πολιτική σκηνή για τη μελλοντική αγορά εργασίας.
Οι φορείς χάραξης πολιτικής θα πρέπει να επικεντρωθούν σε μακροπρόθεσμες στρατηγικές για να βοηθήσουν τα παιδιά, ειδικά τα φτωχά, προκειμένου να ενταχθούν με επιτυχία στην αγορά εργασίας.τόνισε η Yellen.
«Το θεμελιώδες ερώτημα είναι,πως μπορούμε να βοηθήσουμε εκείνους, που δεν έχουν γεννηθεί σε οικογένειες με κοινωνικοοικονομικά πλεονεκτήματα», σημείωσε η Yellen σε συνέδριο στην Ουάσινγκτον σήμερα 23/3/2017.
Η πρόεδρος της Fed υποστήριξε, πως οι νέοι άνθρωποι πρέπει να βοηθηθούν, προκειμένου να αναπτύξουν δεξιότητες, διαπροσωπικές και οργανωτικές ικανότητες, που αποτιμώνται θετικά από τους εργοδότες ενώ απέφυγε να προβεί σε κάποιο σχόλιο σχετικά με τη νομισματική πολιτική και τις οικονομικές προοπτικές. 
Οι κεντρικοί τραπεζίτες στις ΗΠΑ έχουν τονίσει τους τελευταίους μήνες ότι η νομισματική πολιτική μπορεί να κάνει ελάχιστα προκειμένου να τονώσει την ταχύτερη οικονομική ανάπτυξη για την αντιμετώπιση των δημογραφικών αλλαγών και τη χαμηλή παραγωγικότητα.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης