Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανεπιθύμητο κήρυξε τον Τσίπρα στη Ρώμη η ιταλική κομμουνιστική νεολαία: Πρόδωσε τον λαό του

tags :
Ανεπιθύμητο κήρυξε τον Τσίπρα στη Ρώμη η ιταλική κομμουνιστική νεολαία: Πρόδωσε τον λαό του
«Ο Τσίπρας και οι δυνάμεις της νέας σοσιαλδημοκρατίας όπως ο ΣΥΡΙΖΑ αποδυναμώνουν τη λαϊκή αντίσταση»
Ανεπιθύμητο κήρυξε τον Έλληνα πρωθυπουργό το Μέτωπο Κομμουνιστικής Νεολαίας Ιταλίας με αφορμή τη σημερινή (23/3/2017) ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης σε εκδήλωση του δικτύου transform! Europe.
«Όποιος πουλάει το λαό του δεν είναι ευπρόσδεκτος» αφού και «εξαπάτησε τους Έλληνες για να συνεχίσει μετά τις αντιλαϊκές πολιτικές που επιβλήθηκαν από την ΕΕ, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ υπό τον εκβιασμό του δημόσιου χρέους.
Από τον Τσίπρα δεν παίρνουμε μαθήματα», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.
«Ο Τσίπρας και οι δυνάμεις της νέας σοσιαλδημοκρατίας όπως ο ΣΥΡΙΖΑ αποδυναμώνουν τη λαϊκή αντίσταση και αποπροσανατολίζουν τους νέους και τους εργαζόμενους κρύβοντας την ιμπεριαλιστική φύση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενισχύοντας την ψευδαίσθηση ότι στο εσωτερικό της και στον καπιταλισμό μπορεί να υπάρξει μία πολιτική ικανή να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες της λαϊκής τάξης και να εγγυηθεί ένα αξιοπρεπές μέλλον.
Δεν έχει σημασία πίσω από ποια μάσκα κρύβεται, ένας υπηρέτης των αφεντικών δεν μπορεί να μας δώσει μαθήματα, δεν είναι ευπρόσδεκτος.
Έξω ο Τσίπρας από το Πανεπιστήμιο!», αναφέρει η νεολαία, που μάλιστα πραγματοποίησε κινητοποίηση έξω από το πανεπιστήμιο Sapienza.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης