Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Ο Trump «διαφημίζει» θέσεις εργασίας, που έχουν ήδη ανακοινωθεί

tags :
Reuters: Ο Trump «διαφημίζει» θέσεις εργασίας, που έχουν ήδη ανακοινωθεί
H Charter Communications είχε ανακοινώσει τον Οκτώβριο 2016 ότι σχεδιάζει να προσλάβει 20.000 άτομα
Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών των ΗΠΑ, η Charter Communications σχεδιάζει να επενδύσει 25 δισεκατομμύρια δολάρια στην αμερικανική επικράτεια και να προσλάβει 20.000 εργαζόμενους σε διάστημα τεσσάρων ετών, σύμφωνα με τον Donald Trump.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Charter Communications, Thomas Rutledge και ο κυβερνήτης του Τέξας Greg Abbott, είχαν συνάντηση σήμερα 24/3/2017 με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο.
Στη συνάντηση αυτή επισημάνθηκε, πως η Charter Communications, προτίθεται να μεταφέρει μέρος των δραστηριοτήτων από το εξωτερικό στις ΗΠΑ.
Πάντως η ανακοίνωση της αμερικανικής εταιρείας δεν είναι νέα, επισημαίνει το Reuters, αναφέροντας πως και το προηγούμενο διάστημα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει «διαφημίσει» θέσεις εργασίας, που έχουν ήδη προγραμματιστεί.
Υπενθυμίζει, εξάλλου πως η Charter Communications είχε ανακοινώσει τον Οκτώβριο 2016 ότι σχεδιάζει να προσλάβει 20.000 άτομα, στο πλαίσιο των εξαγορών της Time Warner Cable και Bright House Networks.
H Charter Communications έχει 24 εκατομμύρια οικιακούς και εταιρικούς πελάτες σε 41 πολιτείες, ανακοίνωσε σήμερα 24/3/2017 ότι είχε δεσμευθεί στον Trump για την πρόσληψη των εν λόγω εργαζομένων εντός τεσσάρων ετών.
Σχεδιάζει να επενδύσει 25 δισεκατομμύρια δολάρια σε ευρυζωνικές υποδομές και την τεχνολογία μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης