Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην Ασία το τελευταίο ταξίδι του Hollande ως προέδρου για οικονομικές και αμυντικές συμφωνίες

Στην Ασία το τελευταίο ταξίδι του Hollande ως προέδρου για οικονομικές και αμυντικές συμφωνίες
Η σύνοδος κορυφής της ΕΕ στις 29 Απριλίου στις Βρυξέλλες θα είναι το τελευατίο του ταξίδι πριν το τέλος της θητείας του 
Στη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία και την Ινδονησία μεταβαίνει ο Γάλλος πρόεδρος F. Hollande στην τελευταία του περιοδεία στο εξωτερικό πριν ολοκληρώσει τη θητεία του.
Στόχος του ταξιδιού είναι η ενίσχυση των εμπορικών δεσμών της Γαλλίας με τις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας και η υπογραφή νέων οικονομικών και αμυντικών συμφωνιών.
Η περιοδεία Hollande ολοκληρώνεται την Τετάρτη (29/3) στην Τζακάρτα όπου ο Hollande θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσκεψη αρχηγού του γαλλικού κράτους, μετά τον François Mitterrand το 1986.
Εκτός απροόπτου, ο Γάλλος πρόεδρος θα έχει μέχρι το τέλος της θητείας του, στα μέσα Μαΐου, μόνο μία άλλη σημαντική δέσμευση στο εξωτερικό έπειτα από 230 ταξίδια σε όλο τον κόσμο από το 2012.
Τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις 29 Απριλίου στις Βρυξέλλες.
Σαράντα διευθυντές επιχειρήσεων, μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην πλειοψηφία τους, καθώς και ο υπουργός Βιομηχανίας μετέχουν στο ταξίδι στην Ασία.
Πριν συναντηθεί σήμερα με τον ομόλογό του της Σιγκαπούρης ο Hollande θα συναντηθεί με τους επικεφαλής των γαλλικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης