Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Επαφές με Ρώσους τραπεζίτες είχε το 2016 ο γαμπρός του Trump

tags :
Reuters: Επαφές με Ρώσους τραπεζίτες είχε το 2016 ο γαμπρός του Trump
O Λευκός Οίκος ανακοίνωσε, πως ο Kushner κορυφαίος σύμβουλος στη διοίκηση Trump, οικειοθελώς προσφέρθηκε να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της Γερουσίας
Επαφές με τον γαμπρό του προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump, Jared Kushner, είχαν στελέχη της ρωσικής κρατικής αναπτυξιακής τράπεζα Vnesheconombank (VEB) το 2016 κατά τη διάρκεια παρουσίασης της τράπεζας σε επενδυτές.
Την είδηση έδωσε η ίδια η VEB ενώ ο Λευκός Οίκος  ανακοίνωσε, πως ο Kushner κορυφαίος σύμβουλος στη διοίκηση Trump, οικειοθελώς προσφέρθηκε να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της Γερουσίας, που διερευνά το κατά πόσο η Ρωσία  προσπάθησε να παρέμβει  στις προεδρικές εκλογές του2016..
«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νέας στρατηγικής μας, στελέχη της Vnesheconombank συναντήθηκαν με εκπροσώπους κορυφαίων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική, πολλές φορές κατά τη διάρκεια του 2016,» αναφέρει η VEB  σε δήλωσή της.
Στη συγκεκριμένη παρουσίαση, αναφέρει η ρωσική τράπεζα, ήταν εκπρόσωποι τραπεζών και επιχειρήσεων των ΗΠΑ, ανάμεσα τους και ο Jared Kushner, επικεφαλής της εταιρείας Kushner.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης